Albert Vall-Llovera Berrocal
C/ Fluvià, 38, Barcelona, 08019
4.9 ressenyes de/d'17

Sobre el centre

Classes presencials Classes online

A Kumon, el nostre objectiu és que tots i cadascun dels infants es converteixin en alumnes capaços d’abordar conceptes acadèmics per sobre dels que treballen en el seu nivell escolar, alumnes autònoms i amb una actitud positiva davant l’estudi.

Els programes Kumon són únics i persegueixen desplegar tot el potencial de cada infant, desenvolupant la seva capacitat i cultivant la seva autonomia. Una vegada feta la prova de nivell gratuïta, l’infant comença els programes pel punt de partida individualitzat que li correspon, la qual cosa assenta una base sòlida perquè l’aprenentatge sigui eficaç. El seu progrés al llarg d’aquests s’adaptarà a les seves necessitats individuals, garantia que l’infant no deixa de créixer i aconseguir els seus objectius.

Com a alumne Kumon, l’infant adquirirà unes habilitats d’estudi de valor incalculable i augmentarà la confiança que té en ell mateix a mesura que es vagi convertint en un alumne autònom. Per mitjà de l’estudi diari dels singulars quadernets del mètode Kumon, l’infant s’esforçarà per estudiar per sobre del nivell de competència que es consideraria propi per a la seva edat, la qual cosa li permet desplegar el seu potencial dins i fora de l’escola. A més d’estudiar cada dia una quantitat adequada de tasques a casa, ha d’anar al centre Kumon dos cops la setmana.

L’objectiu de Kumon mira a llarg termini: infon a l’infant la confiança d’agafar les regnes del seu aprenentatge, fet que augmenta la seva motivació per tenir èxit.

El centre Kumon Barcelona - Diagonal Mar, al carrer Fluvià, núm. 38, es troba molt a prop del centre comercial de Diagonal Mar de Barcelona, al barri de Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou. Les parades de transport públic més properes són aquestes:

  • Metro: Selva de Mar de la línia 4
  • Trambesòs: Fluvià
  • Autobusos: B20, B25, 136
     

Em dic Albert Vall-llovera, i soc orientador de Kumon des del 2018.

La meva primera relació amb Kumon va ser quan m’hi van matricular. Vaig aprendre el que era l’esforç, el treball diari i l’autodidactisme, i em vaig convertir en una persona més autònoma. Aquests valors em van servir i em continuen servint avui en dia. Em va agradar tant l’experiència que vaig decidir convertir-me en assistent de Kumon.

He estat alumne i ajudant, i actualment soc orientador. He experimentat Kumon per mi mateix i m’ha donat el coneixement per poder ajudar els alumnes quan més ho necessiten i l’experiència per poder donar-los suport en els moments més difícils. M’agrada treballar cada dia amb els alumnes i transmetre’ls el meu entusiasme. Des del primer dia en què es converteixen en alumnes de Kumon, els inculco els valors que tant caracteritzen el mètode: autonomia, autodidactisme, capacitat d’estudi, treball diari, concentració… sempre amb la mirada fixa en el futur, en aconseguir i superar el seu nivell escolar, perquè és aquí on els alumnes trauran el màxim profit del mètode.

Igual que els meus alumnes, que aprenen diàriament, a mi també m’agrada aprendre i superar-me per poder millorar com a orientador i, d’aquesta manera, ajudar millor els meus alumnes. Aquesta formació que rebo d’ells és el motiu principal pel qual soc orientador de Kumon. Veure els seus triomfs, la seva motivació i les seves ganes d’aprendre fa que vulgui formar-me encara més per poder complir les seves expectatives.
 

Horaris

Dilluns 16:00 - 19:00
Dimarts 16:00 - 19:00
Dimecres 16:00 - 19:00
Dijous 16:00 - 19:00
Divendres Tancat
Dissabte Tancat
Diumenge Tancat

Preus

Pagament únic
Matrícula € 70
Quina és la quota de matrícula?
És un pagament únic que s’abona en inscriure el teu fill a Kumon per primer cop
El mes
Per programa € 70


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre
 Quanta estona porta l’estudi diari?
L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.
Accessibilitat
Àrea de lectura independent
Classes presencials
Classes online
Transport públic - Tramvia
Transport públic - Metro
Transport públic - Autobús

Com s’hi arriba

C/ Fluvià, 38
Barcelona
08019
Cotxe
Prova de nivell gratis

Ressenyes de Google

Valoració global

4.9

De 17 ressenyes a Google

Valoració global

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes més freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Pregunta’ns