Beatriz Alday Carrasco
5.0 de 21 ressenyes

Sobre el centre

15 dies gratis Informa’t de les nostres promocions

El nostre centre Kumon Barcelona - Camp Nou va obrir les seves portes l’any 2005 i ofereix més de 13 anys d’experiència en l’aplicació del mètode Kumon.

Vam començar amb Kumon Matemàtiques, que permet als nostres alumnes d’aprendre matemàtiques sense cap tipus de límit i de manera personalitzada i autònoma. Més endavant, es va introduir Kumon Lectura, un programa que, d’entre tots els mètodes de lectura, va ser pioner en el desenvolupament de la comprensió lectora i l’hàbit lector, habilitats fonamentals en el bon desenvolupament escolar dels nostres fills i que avui es veuen limitades per una excessiva exposició als elements digitals i audiovisuals. I finalment, el 2018, vam completar la nostra oferta educativa amb Kumon English oferint als nostres alumnes l’aprenentatge de l’anglès d’una manera sòlida, acadèmica i autodidacta.

Al llarg d’aquests anys hem maximitzat el potencial i la intel·ligència de molts estudiants millorant-ne la concentració, l’hàbit d’estudi i la confiança en ells mateixos. A més, vuit d’aquests alumnes han aconseguit concloure el mètode i han assolit continguts de nivell universitari.

El nostre centre es troba entre el barri de les Corts, a Barcelona, i el de Collblanch, a l’Hospitalet de Llobregat, i, encara que les classes són a la tarda, de dilluns a dijous també estem treballant als matins per reunir-nos amb les famílies dels nostres alumnes, intercanviar materials o proporcionar informació a pares interessats en el nostre mètode. A més, disposem d’una àmplia sala d’espera i wifi per als pares i els acompanyants.
 

Soc la Beatriz Alday, orientadora i directora del centre Kumon Barcelona - Camp Nou des de fa més de 13 anys. Soc llicenciada en matemàtiques i la meva passió per aquesta matèria i el gran interès pel món de l’educació em van portar a establir el meu propi centre Kumon l’any 2005. La meva experiència professional prèvia està relacionada amb la gestió de projectes i equips, i en vaig adquirir una part important a Califòrnia, Estats Units.

Al llarg d’aquests anys he pogut observar el potencial, gairebé il·limitat i sempre molt sorprenent, dels nostres alumnes. He vist com infants considerats estudiants difícils a l’escola, en desenvolupar la seva capacitat acadèmica al seu propi ritme, independentment de la seva edat, es convertien en estudiants excel·lents i responsables gràcies al nostre mètode. Tots ells són una font d’inspiració per a tot l’equip del nostre centre.

El més satisfactori com a orientadora a Kumon és formar part d’aquestes transformacions acadèmiques dels nostres alumnes, canvis que acaben tenint un impacte important en la seva vida personal i la de les seves famílies. Com a mare de dues nenes, ambdues concloents del mètode Kumon, sé com és d’important per als pares garantir al màxim el futur escolar, universitari i professional dels fills, i estic convençuda que Kumon és una gran aportació a aquest àmbit.

El meu equip i jo estem a la vostra disposició per valorar la situació acadèmica dels vostres fills a través d’una prova de nivell que ens permetrà de decidir en quin punt començar el mètode i avançar de manera personalitzada establint els objectius apropiats per a cada alumne.
 

Horaris

Dilluns 09:30 - 14:00
16:30 - 20:30
Dimarts 09:30 - 12:00
16:30 - 20:30
Dimecres 09:30 - 14:00
16:30 - 20:30
Dijous 09:30 - 12:00
16:30 - 20:30
Divendres Tancat
Dissabte Tancat
Diumenge Tancat

Preus

Pagament únic
Matrícula € 75
Quina és la quota de matrícula?
És un pagament únic que s’abona en inscriure el teu fill a Kumon per primer cop
El mes
Per programa € 75


El teu fill ha d’anar al centre Kumon fins a dos dies per setmana


Els altres cinc dies ha de treballar a casa
 Quanta estona dura la classe?
Completar els fulls diaris sol portar 30 minuts per programa, aproximadament. El temps d’estudi depèn totalment de cada alumne i del nivell en què es trobi dins el programa.
Accessibilitat
Sala d’espera
Àrea de lectura independent
Transport públic - Metro
Aparcament - De pagament
Transport públic - Autobús

Com s’hi arriba

Trav. de les Corts, 44
L'Hospitalet de Llobregat
Barcelona
08903
Cotxe
15 dies gratis

Ressenyes de Google

Valoració global

5

De 21 ressenyes a Google

Valoració global

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes més freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Pregunta’ns