Beatriz Alday Carrasco
Trav. de les Corts, 44, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, 08903
5.0 ressenyes de/d'33

Sobre el centre

Classes presencials Classes online

El nostre centre Kumon Barcelona - Camp Nou va obrir les seves portes l’any 2005 i ofereix més de 13 anys d’experiència en l’aplicació del mètode Kumon.

Vam començar amb Kumon Matemàtiques, que permet als nostres alumnes d’aprendre matemàtiques sense cap tipus de límit i de manera personalitzada i autònoma. Més endavant, es va introduir Kumon Lectura, un programa que, d’entre tots els mètodes de lectura, va ser pioner en el desenvolupament de la comprensió lectora i l’hàbit lector, habilitats fonamentals en el bon desenvolupament escolar dels nostres fills i que avui es veuen limitades per una excessiva exposició als elements digitals i audiovisuals. I finalment, el 2018, vam completar la nostra oferta educativa amb Kumon English oferint als nostres alumnes l’aprenentatge de l’anglès d’una manera sòlida, acadèmica i autodidacta.

Al llarg d’aquests anys hem maximitzat el potencial i la intel·ligència de molts estudiants millorant-ne la concentració, l’hàbit d’estudi i la confiança en ells mateixos. A més, vuit d’aquests alumnes han aconseguit concloure el mètode i han assolit continguts de nivell universitari.

El nostre centre es troba entre el barri de les Corts, a Barcelona, i el de Collblanch, a l’Hospitalet de Llobregat, i, encara que les classes són a la tarda, de dilluns a dijous també estem treballant als matins per reunir-nos amb les famílies dels nostres alumnes, intercanviar materials o proporcionar informació a pares interessats en el nostre mètode. A més, disposem d’una àmplia sala d’espera i wifi per als pares i els acompanyants.
 

Soc la Beatriz Alday, orientadora i directora del centre Kumon Barcelona - Camp Nou des de fa més de 13 anys. Soc llicenciada en matemàtiques i la meva passió per aquesta matèria i el gran interès pel món de l’educació em van portar a establir el meu propi centre Kumon l’any 2005. La meva experiència professional prèvia està relacionada amb la gestió de projectes i equips, i en vaig adquirir una part important a Califòrnia, Estats Units.

Al llarg d’aquests anys he pogut observar el potencial, gairebé il·limitat i sempre molt sorprenent, dels nostres alumnes. He vist com infants considerats estudiants difícils a l’escola, en desenvolupar la seva capacitat acadèmica al seu propi ritme, independentment de la seva edat, es convertien en estudiants excel·lents i responsables gràcies al nostre mètode. Tots ells són una font d’inspiració per a tot l’equip del nostre centre.

El més satisfactori com a orientadora a Kumon és formar part d’aquestes transformacions acadèmiques dels nostres alumnes, canvis que acaben tenint un impacte important en la seva vida personal i la de les seves famílies. Com a mare de dues nenes, ambdues concloents del mètode Kumon, sé com és d’important per als pares garantir al màxim el futur escolar, universitari i professional dels fills, i estic convençuda que Kumon és una gran aportació a aquest àmbit.

El meu equip i jo estem a la vostra disposició per valorar la situació acadèmica dels vostres fills a través d’una prova de nivell que ens permetrà de decidir en quin punt començar el mètode i avançar de manera personalitzada establint els objectius apropiats per a cada alumne.
 

Horaris

Dilluns 09:30 - 13:30
16:30 - 20:30
Dimarts 09:30 - 12:30
16:30 - 20:30
Dimecres 09:30 - 13:30
16:30 - 20:30
Dijous 09:30 - 12:30
16:30 - 20:30
Divendres Tancat
Dissabte Tancat
Diumenge Tancat

Preus

Pagament únic
Matrícula € 80
Quina és la quota de matrícula?
És un pagament únic que s’abona en inscriure el teu fill a Kumon per primer cop
El mes
Per programa € 75


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre
 Quanta estona porta l’estudi diari?
L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.
Accessibilitat
Sala d’espera
Classes presencials
Àrea de lectura independent
Classes online
Transport públic - Metro
Aparcament - De pagament
Transport públic - Autobús

Com s’hi arriba

Trav. de les Corts, 44
L'Hospitalet de Llobregat
Barcelona
08903
Cotxe
Prova de nivell gratis

Ressenyes de Google

Valoració global

5

De 33 ressenyes a Google

Valoració global

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes més freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Pregunta’ns