Sobre el centre

Classes presencials Classes online KUMON CONNECT disponible

El centre Kumon Badalona - Pep Ventura va obrir el 2005 per oferir el programa Kumon Matemàtiques; el 2007 va començar a oferir el programa Kumon Lectura, i el 2018, el mètode Kumon English. En tots aquests anys, més de mil famílies han confiat en nosaltres per aconseguir que els seus fills adquireixin confiança i seguretat a través de l’autoaprenentatge.

Des dels nostres inicis, hem estat capaços de donar resposta als pares que buscaven un reforç en l’educació dels seus fills. A diferència d’unes classes particulars o acadèmies extraescolars, a Kumon Badalona - Pep Ventura busquem que els alumnes desenvolupin capacitats, habilitats i aptituds d’aprenentatge que els permetin no només de dominar i aprendre matemàtiques o adquirir el gust per la lectura i una capacitat avançada de comprensió lectora, sinó que també les puguin aplicar a altres assignatures.

El nostre local és espaiós i acollidor, per tal de fomentar la concentració dels alumnes, i està aïllat per evitar distraccions. Disposa, a més, d’un espai d’espera per als pares i, també, d’una zona dedicada als nostres alumnes d’educació infantil, on fem un repàs de la seva evolució diària.

El centre, que és prop del cèntric Mercat de Torner, està molt ben comunicat amb els diferents serveis de transport públic:

  • Tren: estació de Renfe de Badalona
  • Metro: estació Pep Ventura, de la línia L2
  • Autobús: B5, B25, B26, B29, B30 i C10

No dubteu a emplenar el formulari de contacte que trobareu fent clic en el botó de sota i ens posarem en contacte amb vosaltres per tenir una entrevista informativa sense cap compromís en la qual fins i tot farem una prova de nivell als vostres fills i us explicarem detalladament com treballem i tots els beneficis dels programes de Kumon.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

Sobre mi

Soc la Sílvia Rodríguez, orientadora del centre Kumon Badalona - Pep Ventura, i dirigeixo el centre des que, fa més de 13 anys, vaig conèixer el mètode després d’haver cursat estudis com a educadora social i logopeda.

Sempre m’ha motivat ajudar els altres i poder ajudar els alumnes a desenvolupar les seves capacitats. Aconseguir-ho és un viatge fascinant en el qual la implicació de la família és vital. Després de fer un màster en Teràpia Familiar, vaig descobrir en Kumon un mètode que em permetia de potenciar les habilitats d’estudi dels alumnes, i també que, gràcies al treball sistemàtic, els hàbits correctes d’estudi poden reforçar la confiança i la satisfacció personal dels alumnes, i com això afecta les relacions familiars, que moltes vegades es ressenten pels mals resultats escolars.

Treballar amb els infants al llarg de tots aquests anys em porta a sorprendre’m cada dia de la il·limitada capacitat que tenen. A més, com a mare de tres filles, sé com és d’important per als pares veure que els seus fills assenten unes bases sòlides que els permetin de garantir-se un futur d’estabilitat.

Els nostres compromisos sempre són portar el centre amb la màxima qualitat i una comunicació fluïda amb els pares perquè vagin coneixent de primera mà com avancen els seus fills, i que els nostres alumnes aprenguin que són capaços, amb dedicació, d’aconseguir allò que es proposin. Donem una gran importància a la seva motivació i felicitat, i això només s’assoleix si aconseguim que el fet d’aprendre sigui una motivació per ell mateix.

Estaré encantada de poder-vos atendre al centre i que conegueu la tasca que duem a terme a Kumon i de quina manera es diferencia la nostra tasca del que es fa en les classes particulars o les acadèmies d’estudi, així com per què podem aconseguir que els vostres fills assoleixin metes i triomfs més grans.
 

Horaris

Dilluns
12:30 - 14:00
16:30 - 20:00
Dimarts
16:30 - 20:00
Dimecres
12:30 - 14:00
16:30 - 20:00
Dijous
16:30 - 20:00
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 80 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 75 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Ressenyes de Google

Valoració global

5

De 76 ressenyes a Google

Fes lliscar el dit per veure’n més

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Transport públic - Tren
Àrea de lectura independent
Classes presencials
Classes online
KUMON CONNECT disponible
Sala d’espera
Aparcament - De pagament
Transport públic - Metro
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

C/ Sagunt, 115, bxs.
Badalona
Barcelona
08912

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Sílvia Rodríguez Moreno

Accepto els termes i condicions