Sobre el centre

Classes online Classes presencials KUMON CONNECT disponible

El centre Kumon Arenys de Mar - Centre va obrir el 2007, i els alumnes hi poden seguir tres programes: Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English. En tots aquests anys, centenars de famílies han confiat en nosaltres per aconseguir que els seus fills adquireixin confiança i seguretat a través de l’autodidactisme.

Des dels nostres inicis, hem estat capaços de donar resposta a les famílies que buscaven una millora en l’educació dels seus fills. A diferència de les classes particulars o les acadèmies extraescolars, al centre Kumon d’Arenys de Mar busquem que els alumnes desenvolupin capacitats, habilitats cognitives i aptituds d’aprenentatge que els permetin una millora en el seu rendiment acadèmic i fomentin el seu desig d’aprendre per ells mateixos.

El mètode Kumon és individualitzat; per això, permet de poder treballar amb qualsevol tipus d’alumne: des d’infants amb altes capacitats fins a alumnes amb dificultats. Per mitjà del reforç positiu i la motivació, els alumnes són capaços de superar-se ells mateixos sense posar límits a l’aprenentatge.

Kumon Matemàtiques: Parteix d’aprendre a comptar i a escriure nombres, i arriba fins i tot més enllà del càlcul integral i diferencial.

Kumon Lectura: Desenvolupa la capacitat que posseeix cada alumne per aprendre a llegir i comprendre diversos tipus de textos, i inculca el gust per la lectura per a tota la vida, tant amb finalitats educatives com lúdiques.

Kumon English: Permet de desenvolupar una elevada habilitat de lectura i comprensió de textos originals en anglès. El teu fill podrà adquirir un vocabulari ampli, aprendrà a dominar l’estructura pròpia de l’idioma i tindrà una alta habilitat de comprensió lectora en llengua anglesa, a més de la capacitat de parlar en anglès amb fluïdesa.

Es pot triar el format tradicional de paper i llapis o la modalitat digital, en la qual el teu fill treballa amb KUMON CONNECT fent servir la tablet i el llapis digital. Incorporar la tecnologia als nostres materials, d’eficàcia àmpliament demostrada, ens permet ajudar encara més el teu fill. Així, mentre desenvolupa les seves habilitats per estudiar de forma autònoma, l’orientador sempre és al seu costat entre les sessions per oferir-li orientació individualitzada, qualificar els exercicis i ajustar amb precisió el seu pla d’estudi personalitzat segons avança pel programa.

Posa’t en contacte amb nosaltres per mantenir una entrevista informativa sense cap compromís. Farem una prova de nivell al teu fill i t’explicarem amb detall els objectius i els continguts dels nostres programes.

Aquest centre Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

Sobre mi

Hola, em dic Carles Sellés i soc orientador de Kumon des del juny del 2007. Sempre m’ha apassionat el món de l’educació. Vaig descobrir el mètode Kumon per casualitat, però des del principi em va atreure la possibilitat de poder contribuir a ajudar els alumnes perquè millorin.

Vaig estudiar Arquitectura Tècnica i soc formador ocupacional. En finalitzar els meus estudis, em vaig dedicar al sector empresarial i vaig treballar en departaments d’administració alhora que ho compaginava amb impartir formacions per a empreses. Posteriorment he fet cursos d’ampliació de coneixements en l’àmbit de l’educació infantil, amb la qual cosa he orientat el meu futur professional cap al món de l’educació.

En la meva feina veig com, amb reforç positiu, motivació i perseverança, els meus alumnes poden aconseguir els seus objectius. Avancen cadascú al seu ritme, la qual cosa afavoreix també la seva autoestima i fomenta el seu desig d’aprendre per ells mateixos. Amb això, s’aconsegueix una millora en els seus resultats acadèmics. He après molt dels meus alumnes: quan descobreixo el seu potencial i les seves capacitats, m’adono que tots ells poden superar-se.

Les famílies tenen un paper molt important en el seguiment i l’evolució dels seus fills a Kumon, ja que es tracta d’un treball diari i constant en què les famílies també participen. 

Horaris

Dilluns
16:30 - 19:30
Dimarts
16:30 - 19:30
Dimecres
16:30 - 19:30
Dijous
16:30 - 19:30
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 74 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 74 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Transport públic - Tren
Classes online
Classes presencials
KUMON CONNECT disponible
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

C/ Església, 78, bxs.
Arenys de Mar
Barcelona
08350

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Carles Sellés Badia

Accepto els termes i condicions