Sobre el centre

Classes presencials Classes online KUMON CONNECT disponible

El mètode Kumon com a activitat extraescolar es va implantar a La Miranda - The Global Quality School el 1999 i, des de llavors, hem ofert a centenars d’alumnes la possibilitat de treballar amb els programes de Kumon. Vam començar amb Kumon Matemàtiques i posteriorment es va incorporar a l’oferta Kumon Lectura.

L’edat dels nostres alumnes va des dels 2 fins als 17 anys i són de la mateixa escola, per la qual cosa els horaris d’assistència s’estableixen segons els horaris i les activitats d’aquesta.

Abans de començar a treballar amb Kumon, fem una entrevista i una prova de nivell, sense compromís, per avaluar el punt de partida individualitzat de l’alumne, informar-ne els pares i aclarir tots els dubtes que tinguin.

Quan els alumnes venen a classe, dos dies la setmana, fan la feina diària i porten els deures de casa ja qualificats. Sempre estan supervisats pels assistents i per mi mateixa, i estem disposats a orientar i ajudar tots els alumnes sempre que calgui. També tenim establert un sistema de motivació que consisteix en petits premis i diplomes per recompensar els alumnes que s’esforcen i treballen diàriament.

La comunicació amb els pares és molt important a Kumon i la fem a través d’entrevistes personals, trucades telefòniques o missatges electrònics. Com que estem a la mateixa escola, coneixem tots els professors i podem intercanviar-hi informació.

Els programes de Kumon despleguen tot el potencial de l’alumne desenvolupant la seva capacitat i cultivant la seva autonomia. Volem que els alumnes siguin independents, creguin en el seu esforç i adquireixin seguretat en ells mateixos a través de l’estudi personalitzat. Els nostres objectius són específics de cada programa: en Matemàtiques, estudiar matemàtiques de secundària amb facilitat; en Lectura, adquirir un nivell avançat de capacitat de comprensió i la capacitat de llegir una quantitat elevada de textos.

Aquest escola Kumon ja ofereix KUMON CONNECT (més informació, aquí).

Avís: Aquest escola Kumon només admet alumnes matriculats en aquesta escola.
 

Sobre mi

Em dic Cristina Fontanals i soc orientadora de Kumon des del 1994. Vaig estudiar Magisteri en la branca d’Educació Especial i vaig treballar diversos anys en una escola especial que em va aportar gran experiència amb infants que tenien dificultats.

Vaig conèixer Kumon quan va començar a Espanya i em van interessar la seva forma de treballar individualitzada per a cada alumne i els bons resultats que començaven a tenir les primeres orientadores, ja que era un sistema pioner en educació. Així, vaig decidir convertir-me en orientadora de Kumon per poder dedicar-me a l’educació amb una feina independent.

Ser orientadora de Kumon és molt gratificant perquè, al llarg dels anys que els alumnes estudien amb mi, vaig veient com van desenvolupant les seves habilitats, creixent en autonomia i seguretat, i millorant les seves capacitats. Kumon els ajuda a superar el seu nivell escolar i treballar conceptes que encara no han vist a l’escola. Milloren la seva actitud davant l’estudi i desenvolupen les seves capacitats d’una manera autodidacta, i augmenten els seus èxits al màxim nivell possible.

A través de tots aquests anys d’experiència he après i continuo aprenent dels meus alumnes, de manera que puc traslladar aquesta experiència a altres alumnes.

La relació amb els altres orientadors de Kumon en grups de treball, congressos de Kumon, visites a altres centres i formacions fa que constantment refresqui coneixements i reflexioni sobre la meva feina, cosa que m’ajuda a estar al dia sobre les últimes novetats.
 

Horaris

Dilluns
12:30 - 14:30
Dimarts
12:30 - 14:30
Dimecres
12:30 - 14:30
Dijous
12:30 - 14:30
Divendres
Tancat
Dissabte
Tancat
Diumenge
Tancat

Quanta estona porta l’estudi diari?

L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. L’orientador t’explicarà com es pot fer el seguiment tenint en compte les característiques del centre i l’aplicació de totes les mesures de seguretat que exigeixen les circumstàncies.

Preus

Matrícula
€ 70 Pagament únic
Quina és la quota de matrícula?
És el pagament que s’abona en inscriure l’alumne a Kumon
Per programa
€ 73 El mes


Les classes poden ser online o presencials


Quadernets dissenyats per aprendre des de casa i al centre

Preguntes freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes, tant en les classes presencials com en les classes online, i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.

 
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Els nostres alumnes

Fes lliscar el dit per veure’n més


Instal·lacions

Classes presencials
Accessibilitat
Classes online
Àrea de lectura independent
KUMON CONNECT disponible
Aparcament - Gratis
Transport públic - Autobús

Mapa i indicacions

Com s’hi arriba

C/ Canigó, 15
Sant Just Desvern
Barcelona
08960

Selecciona el mitjà de transport


Cotxe

Des d’on vens?

Pregunta-ho a Cristina Fontanals Jaumà

Accepto els termes i condicions