Beatriz Alday Carrasco

Sobre el centre

Informa’t de les nostres promocions

Kumon imparteix el seu mètode al Col·legi Loreto Abat Oliba des de l’any 2006. Vam començar amb Kumon Matemàtiques, que permet als nostres alumnes de desenvolupar el seu coneixement matemàtic sense cap tipus de límit i d’una manera personalitzada i autònoma. Més endavant, es va introduir Kumon Lectura, pioner entre tots els mètodes de lectura en el desenvolupament de la comprensió lectora i l’hàbit lector, habilitats fonamentals en el bon desenvolupament escolar dels nostres fills i que avui es veuen limitades per una excessiva exposició als elements digitals i audiovisuals.

Al llarg d’aquests anys hem maximitzat el potencial i la intel·ligència de molts estudiants, amb la qual cosa n’hem millorat la concentració, l’hàbit d’estudi i la confiança en ells mateixos. A més, dos d’aquests alumnes han aconseguit concloure el mètode i assolir un nivell de continguts universitaris durant la seva etapa escolar.

Les classes s’imparteixen els dimarts i dijous al migdia al col·legi, la qual cosa facilita als nostres alumnes l’assistència a classe durant l’horari escolar i a les mateixes instal·lacions del centre.

Avís: Aquest centre Kumon només admet alumnes matriculats en aquesta escola.
 

Soc la Beatriz Alday, directora del centre Kumon Barcelona - Camp Nou i orientadora del centre Kumon Col·legi Loreto Abat Oliba des de fa més de 12 anys. Els meus estudis inclouen una llicenciatura en Matemàtiques, i la meva passió per aquesta matèria i el meu gran interès pel món de l’educació em van portar, l’any 2005, a establir el meu propi centre Kumon. La meva experiència professional prèvia va estar relacionada amb la gestió de projectes i equips, i una part important d’aquesta va tenir lloc a Califòrnia, Estats Units.

Al llarg d’aquests anys he pogut observar el potencial, gairebé il·limitat i sempre molt sorprenent, dels nostres alumnes. He vist infants considerats estudiants difícils que, en desenvolupar les habilitats acadèmiques al seu propi ritme i independentment de la seva edat o el seu curs escolar, es convertien en estudiants excel·lents i responsables gràcies al nostre mètode. Aquestes transformacions dels nostres alumnes en l’àmbit acadèmic acaben tenint un gran impacte en la seva vida personal i la de les seves famílies, i són una font d’inspiració per als orientadors de Kumon.

Com a mare de dues nenes, ambdues concloents del mètode Kumon, sé com és d’important per als pares garantir al màxim el futur escolar, universitari i professional dels fills, i estic convençuda que Kumon és la millor eina per aconseguir-ho.

El meu equip i jo estem a la vostra disposició per valorar la situació acadèmica dels vostres fills a través d’una prova de nivell que ens permetrà de decidir en quin punt començaran el mètode i establir els objectius apropiats perquè avancin d’una manera personalitzada.
 

Horaris

Dilluns Tancat
Dimarts 12:30 - 14:30
Dimecres Tancat
Dijous 12:30 - 14:30
Divendres Tancat
Dissabte Tancat
Diumenge Tancat

Preus

Pagament únic
Matrícula € 75
Quina és la quota de matrícula?
És un pagament únic que s’abona en inscriure el teu fill a Kumon per primer cop
El mes
Per programa € 75


El teu fill ha d’anar al centre Kumon fins a dos dies per setmana


Els altres cinc dies ha de treballar a casa
 Quanta estona dura la classe?
L’estudi diari sol portar aproximadament 30 minuts per programa, encara que el temps total depèn de l’edat de l’alumne i del nivell en què es troba. Ara mateix, l’estudi es fa cada dia a casa, però reprendrem les classes als centres tan aviat com sigui segur.
Accessibilitat
Sala d’espera
Transport públic - Autobús

Com s’hi arriba

Av. Pearson, 22-26
Barcelona
08034
Cotxe
Prova de nivell gratis

Preguntes més freqüents

Es pot començar a aprendre amb Kumon a partir dels 2 anys. Tenim des d’alumnes que acaben de fer els 2 anys fins a d’altres que estan a punt d’entrar a la universitat. Kumon ajuda infants de qualsevol edat i capacitat, encara que, com més aviat comencen, abans poden començar a desenvolupar les seves habilitats i més gran és el benefici que acumulen. En el moment que sentis que la teva família està llesta per comprometre’s amb l’estudi a llarg termini, Kumon serà aquí per ajudar-vos a aconseguir la vostra meta.
Kumon ofereix molt més que les classes particulars i és un mètode d'educació no formal diferent de l’ensenyament tradicional a la classe. En lloc de preparar l’infant per a una determinada prova o avaluació, Kumon capacita els alumnes per aprendre per ells mateixos mitjançant una orientació individualitzada i fulls d’estudi elaborats acuradament.

A més de desenvolupar les habilitats fonamentals en matemàtiques, lectura i anglès, cada alumne de Kumon treballa per construir les seves pròpies habilitats per a l’aprenentatge autodidacte i reforçar la seva confiança en la seva pròpia capacitat. Això significa que un alumne de Kumon no es veurà limitat per les capacitats o el coneixement dels altres per avançar en el seu aprenentatge.
Kumon és un mètode d'educació no formal per a l’aprenentatge autònom, però tots els alumnes compten amb el suport del seu orientador. Els fulls d’estudi, elaborats acuradament, ensenyen als alumnes a trobar la resposta per ells mateixos; l’orientador els guia només quan és necessari. La principal funció dels orientadors de Kumon és observar el treball dels seus alumnes i assegurar-se que els exercicis que estan fent són els més adequats per a ells, així com que treballen a un ritme apropiat.
Per a tots dos, i també per a tots els altres, ja que entenem l’educació des de la individualització. Per això, a Kumon sempre ens preguntem: «Què és el millor per a aquest infant en concret?». Després de fer una prova de nivell, tracem un pla d’estudi per potenciar la capacitat de l’alumne i aconseguir que avanci més enllà de l’estàndard internacional de Kumon o EIK (una aproximació internacional al seu nivell escolar), sigui quin sigui el seu punt de partida. Kumon dona la benvinguda a alumnes amb necessitats educatives especials o de gran talent, i a tots els qui creuen que poden arribar més lluny i desenvolupar tot el seu potencial.
En ser un programa internacional, Kumon no segueix cap currículum escolar concret, sinó que és complementari a tots ells. El seu objectiu principal és desenvolupar les habilitats de l’alumne per aprendre tot sol. Aquestes habilitats per a l’aprenentatge autodidacte milloren el rendiment dels alumnes de forma transversal als seus estudis reglats. A més, Kumon s’adapta al nivell de cada alumne, sigui quina sigui la seva edat, per la qual cosa aconsegueix ampliar i desenvolupar les seves habilitats, la seva confiança i la seva capacitat.

Pregunta’ns