Benvinguts al centre Kumon Molins de Rei - Terraplè

Des de 2012 Molins de Rei ja té un centre Kumon, concretament, el centre Kumon Molins de Rei - Terraplè, on els nostres alumnes poden aprendre matemàtiques i millorar la comprensió lectora. Mitjançant l’ús dels nostres mètodes de lectura i matemàtiques, els nostres alumnes milloren a l’escola i adquireixen eines que els són d’ajuda en totes les matèries.

Gràcies als principis metodològics en els quals es basa el mètode, l’alumne desenvolupa valors i capacitats com la concentració, l’hàbit d’estudi, la confiança en un mateix, la motivació per aprendre o l’autoaprenentatge, i tot plegat mitjançant el seguiment individualitzat de cada alumne. A Kumon, l’alumne aprendrà a estudiar tot sol continguts que encara no ha vist a l’escola i que ningú no li ha explicat abans. Serà capaç d’afrontar nous reptes i aconseguir els seus objectius.

Estem al carrer del Doctor Barraquer, núm. 26, molt a prop del passeig del Terraplè, per la qual cosa la nostra ubicació és molt cèntrica:

  • a 2 minuts caminant del Mercat Municipal i a 1 minut del Foment o de l’escola El Palau (abans, Alfons XIII),
  • a 200 metres de l’aparcament del mercat,
  • a 200 metres de l’avinguda de València (N-340).

El local, d’uns 140 m2, disposa, a més de la zona d’aula, d’una sala d’espera per als pares i és totalment accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

 

Assignatures: Anglès, Matemàtiques, Lectura
Horari de classe
dilluns: De 16:30h a 19:30h
dimarts: De 16:30h a 19:30h
dimecres: De 16:30h a 19:30h
dijous: De 16:30h a 19:30h
Quotes
Inscripció: 50 €
Tema: 70 € per mes calendari
Fes clic aquí per contactar amb el centre.

Informa't de les nostres promocions

  • Trobeu-nos
    S'està carregant...
  • Kumon English Promotion