Benvinguts al centre Kumon Barcelona - Sant Gervasi-Galvany

Sóc la Berta Vila, actual professora titular del centre, situat al carrer de Laforja, núm. 33.

Des de la nostra obertura com a centre pilot l’any 2003, al carrer de Balmes, hem treballat amb més de 600 famílies amb l’objectiu de desenvolupar al màxim el potencial de cadascun dels nostres alumnes; primer mitjançant les matemàtiques i després, també, amb el programa Kumon de Lectura. Aprendre matemàtiques i adquirir una bona competència lectora són objectius que pretenem aconseguir mitjançant l’autodidactisme, el que ens diferencia d’altres mètodes de lectura o matemàtiques.

Durant el nostre recorregut com a centre, des del carrer de Balmes, passant per la Travessera de Gràcia, i actualment al carrer de Laforja, 7 alumnes han aconseguit ser concloents, un dels quals va finalitzar els dos programes abans d’acabar primària. Estem molt contents i orgullosos de contribuir i acompanyar els alumnes en el seu aprenentatge diari.

La nostra prioritat no és només que els alumnes tinguin un alt domini del càlcul o una gran competència lectora, anem més enllà: busquem en els alumnes l’autoaprenentatge, dotant-los de recursos que els capacitaran per a la seva vida en múltiples aspectes, seguint un camí totalment individualitzat. És important per a nosaltres desenvolupar la motivació per aprendre, l’hàbit i la perseverança, l’actitud positiva davant un repte, la confiança en un mateix… totes elles, habilitats que són útils tant per al desenvolupament escolar com per al desenvolupament personal.

El nostre centre Kumon Barcelona - Sant Gervasi-Galvany es troba al carrer de Laforja, molt a prop de la plaça de Cardona. Disposem de sala d’espera per a les famílies, encara que a la zona també es pot gaudir de diverses cafeteries i bars. Tenim a 5 minuts a peu la parada de Gràcia dels ferrocarrils i a 10 minuts, la de Muntaner. Hi ha diverses zones d’aparcament prop del centre.

 

Assignatures: Anglès, Matemàtiques, Lectura
Horari de classe
dilluns: De 16:00h a 20:00h
dimarts: De 16:00h a 20:00h
dimecres: De 16:00h a 20:00h
dijous: De 16:00h a 20:00h
Quotes
Inscripció: 55 €
Tema: 76 € per mes calendari
Fes clic aquí per contactar amb el centre.

Informa't de les nostres promocions

  • Trobeu-nos
    S'està carregant...
  • Kumon English Promotion