Sol·licita teu test de diagnòstic

Enrique Alfonso Burillo

Enrique Alfonso Burillo

Barcelona - Sant Martí

«Vaig començar el programa de Matemàtiques de Kumon quan tenia 11 anys, en el nivell 2A, si no ho recordo malament, i amb 20 he arribat al nivell O. Ara puc dir que he acabat!

»El balanç final del meu pas per Kumon ha estat, sens dubte, molt satisfactori, encara que he tingut alguns moments en què volia deixar-ho córrer, sobretot durant les llargues vacances escolars d’estiu. També he tingut algunes discussions amb la meva mare, quan em recordava que tenia els deures pendents de fer.

»Kumon ha estat de gran ajuda, sobretot durant la meva etapa escolar; em va ajudar a progressar, a tenir un nivell més alt que els meus companys de classe i a entendre moltíssims conceptes difícils. Recordo especialment la rapidesa amb què resolia les equacions de segon grau. Potser amb el temps m’oblidaré de la fórmula per resoldre-les, però mai del mètode de les creus.

»Hi ha dos nivells que em van resultar especialment difícils, el D (el pas del temps em fa recordar-ho amb un agradable somriure) i l’M, més recent. Que complicada em semblava la trigonometria! Us animo a tots a arribar fins al final!

»Per acabar, m’agradaria dedicar un agraïment especial a la Feli, que sempre ha estat aquí, i a en Toni, que m’ha ajudat moltíssim en la recta final.»