Avís legal i privacitat

A Kumon Instituto de Educación de España, SA ens comprometem a protegir la privacitat dels nostres usuaris. Ens agradaria compartir la nostra forma de tractar la informació en línia i les opcions que tenen els nostres usuaris sobre la manera en què es recullen i utilitzen les seves dades personals.

Política de privacitat

Confidencialitat i protecció de dades

La política de protecció de dades forma part de l’avís legal de la pàgina de Kumon Instituto de Educación de España, SA (www.kumon.es).
Kumon Instituto de Educación de España, SA (en endavant, «Kumon España») es compromet a protegir la privacitat dels seus usuaris. Kumon España és titular del lloc web www.kumon.es i responsable dels fitxers generats amb les dades de caràcter personal subministrades pels usuaris a través d’aquest lloc web.
A continuació, disposeu de la informació relativa al nostre tractament de dades personals. En visitar www.kumon.es, esteu acceptant i consentint les condicions que descriu el nostre avís legal.

Recopilació de dades personals
Kumon España garanteix la confidencialitat, la seguretat i la integritat de tota la informació personal que obté dels seus usuaris.
En el nostre lloc web hi ha diferents formularis:
A.- «Informació sobre el mètode» i «Entrevista personal informativa». Les dades recollides a través d’aquest formulari s’utilitzaran per atendre les sol·licituds d’informació o de contacte que ens feu arribar.
B.- «Sessions informatives sobre la franquícia». Les dades recollides a través d’aquest formulari s’utilitzaran per reservar plaça en una de les nostres sessions informatives i oferir-vos informació sobre el nostre mètode i les diferents possibilitats que hi ha de formar part del nostre equip.
C.- «Oportunitats professionals». Les dades recollides a través d’aquest formulari s’incorporaran al nostre fitxer de currículums per poder utilitzar-les en diferents processos de selecció de personal.
D.- «Envia’ns els teus suggeriments». Les dades recollides a través d’aquest formulari tenen com a finalitat respondre als suggeriments o comentaris rebuts.
E.- «Microllocs franquiciats». Les dades recollides a través d’aquest formulari es remetran directament al professor de cada centre Kumon sense que Kumon España tingui accés al seu contingut.
F.- «Contacte amb l’equip de relacions públiques». Les dades recollides a través d’aquest formulari tenen com a finalitat respondre a sol·licituds d’informació o d’entrevistes per part dels mitjans de comunicació.
G.- «Campanyes promocionals». A més dels formularis esmentats, puntualment es poden habilitar espais per a diferents campanyes, esdeveniments i promocions.
Respecte a aquestes campanyes, i amb caràcter general, us informem que les dades proporcionades en els formularis lliurats físicament o en format electrònic a través de pàgines de campanya en relació amb esdeveniments i activitats que tinguin com a finalitat la promoció del mètode Kumon, d’acord amb el que preveu la LOPD 15/1999 i el RD 1720/2007, s’inclouran en un fitxer inscrit en el Registre General de Protecció de Dades el responsable del qual és KUMON INSTITUTO DE EDUCACIÓN DE ESPAÑA, SA. La finalitat és la necessària per gestionar els diferents esdeveniments i activitats. També us podem enviar informació sobre el nostre mètode i/o diferents promocions, així com mantenir el contacte a través de les dades facilitades. A més, us informem que les imatges dels guanyadors de concursos i, si escau, el contingut de possibles entrevistes realitzades es poden publicar a través dels nostres espais web o en xarxes socials.
El tractament de les imatges de l’alumne/a es fa respectant seriosament la persona i els drets del menor, de conformitat amb la Llei orgànica 1/1982, del 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, així com la Llei orgànica 1/1996, del 15 de gener, de protecció jurídica del menor, de manera que s’eliminarà qualsevol captació o filmació que pugui atemptar contra aquests drets fonamentals. Les imatges no s’utilitzaran per a altres fins diferents dels expressats, ni se cediran a terceres persones, excepte les autoritzades per al tractament o les exigibles legalment.
En relació amb l’anterior, les imatges es tractaran en els diversos suports digitals o analògics, i s’inclouran en fitxers degudament protegits, és a dir, amb les mesures de seguretat tècniques i organitzatives, de conformitat amb la Llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.
En tot cas, podeu revocar el vostre consentiment o oposar-vos al tractament de la imatge, o exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i, si escau, oposició en qualsevol moment, enviant una sol·licitud per escrit tal com s’indica a continuació.
Les dades personals que obté Kumon España s’emmagatzemen en entorns operatius segurs que no són accessibles per al públic. Utilitzem diferents mitjans de contacte, com adreces de correu electrònic, telèfons, així com altres formes de contacte possibles, sempre facilitades per part vostra, per contestar a les sol·licituds rebudes a través de diferents mitjans. Les dades proporcionades no s’utilitzen per a cap altra finalitat ni es comparteixen amb tercers.
Kumon España compleix amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Per això, i d’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, se us informa que les dades personals que ens hàgiu facilitat passaran a formar part del fitxer web el responsable del qual és KUMON INSTITUTO DE EDUCACIÓN DE ESPAÑA, SA, amb les finalitats detallades.
Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i, si escau, oposició, presentant o enviant una sol·licitud per escrit, adreçada a KUMON INSTITUTO DE EDUCACIÓN DE ESPAÑA, SA, PASEO DE LA CASTELLANA, 131, 1.º, 28046, MADRID, o per correu electrònic a lopd@kumon.es, acompanyada d’una fotocòpia del vostre DNI o document acreditatiu equivalent, i indicant en l’assumpte «PROTECCIÓ DE DADES». En cas que es tracti d’imatges, també haureu d’aportar una fotografia actualitzada de l’infant.

Recollida d’informació sobre el comportament de l’usuari i remàrqueting
Kumon España, o els nostres socis analítics, poden enviar galetes al vostre dispositiu o utilitzar balises web per recopilar informació estadística.
Una galeta no us identifica personalment. És, simplement, una manera de saber que un navegador web en particular s’ha utilitzat per visitar els nostres llocs.
De la mateixa manera, una balisa web no us identifica personalment. És, simplement, una manera d’enviar automàticament a una eina d’anàlisi informació sobre els llocs i continguts que es visiten.
Les galetes i balises web ens permeten determinar coses com ara si un navegador web en particular inverteix molt de temps en els nostres llocs web o hi fa diverses visites al mes, així com altres tipus d’anàlisis.
Si no ens proporcioneu informació d’identificació personal, les vostres visites —malgrat que fem servir galetes o balises web— seran anònimes. No sabem qui és la persona a la qual s’associa la galeta.
Per exemple, utilitzem remàrqueting amb Google Analytics per fer publicitat en línia. Google Analytics col·loca una galeta en el vostre navegador per permetre que tercers, com Google o determinats servidors i xarxes publicitaris, us mostrin anuncis basats en les vostres visites anteriors al nostre lloc web. Aquests anuncis se us mostraran en els llocs web i serveis de tercers a través d’Internet.
Kumon no ven, ni lloga, ni comparteix la informació sobre la vostra persona recopilada directament a través vostre o a través de terceres parts amb altres tercers amb fins de comercialització específics d’aquestes parts.
Els usuaris que desitgin optar per no rebre anuncis com a resultat de la informació d’identificació no personal han de visitar www.networkadvertising.org/choices i seguir les instruccions que s’indiquen en la pantalla. Kumon segueix una estricta política d’inclusió voluntària per als usuaris que li proporcionen informació d’identificació personal.

Exclusió voluntària
Malgrat la política de privacitat de Kumon, no podem controlar les activitats de servidors i xarxes publicitàries. Poseu-vos en contacte amb aquests servidors i xarxes o consulteu-ne les polítiques de privacitat respectives per obtenir-ne més informació. Teniu més informació pel que fa al cas, a continuació, en la pestanya «Política de galetes».
 

Navegació amb Galetes

Política de galetes

Què és una galeta?

Una galeta és un fitxer que es descarrega en el vostre ordinador en accedir a determinades pàgines web. Les galetes permeten a una pàgina web, entre d’altres, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, segons la informació que continguin i la manera en què faci servir el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l’usuari.

Segons el temps que resten actives, les galetes poden ser:

 • Galetes de sessió: Estan dissenyades per recollir i emmagatzemar dades mentre l’usuari accedeix a una pàgina web. Se solen emprar per emmagatzemar informació que només interessa conservar per a la prestació del servei sol·licitat per l’usuari una sola vegada (per exemple, una llista de productes adquirits).
 • Galetes persistents: Són un tipus de galetes per les quals les dades continuen emmagatzemades en el terminal i poden ser accessibles i tractades durant un període definit. Tenen data d’esborrament. S’utilitzen, per exemple, en el procés de compra o registre per evitar el fet d’haver-hi d’introduir les nostres dades constantment.
  Segons qui sigui l’entitat que gestioni l’equip o el domini des del qual s’envien les galetes i tracti les dades que se n’obtinguin, podem distingir entre:
 • Galetes pròpies: Són les que s’envien al dispositiu de l’usuari, gestionades exclusivament per nosaltres per al millor funcionament del lloc.
 • Galetes de tercers: Són les que s’envien al dispositiu de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per nosaltres, sinó per una altra entitat, que tractarà les dades obtingudes.

Quin tipus de galetes utilitza aquesta pàgina web?

Quan navegueu per www.kumon.es, es poden instal·lar en el vostre dispositiu les galetes següents:

 1. Galetes estrictament necessàries

  Aquestes galetes són essencials per permetre-us poder navegar pel lloc web i utilitzar les seves funcions, com ara l’accés a les àrees de seguretat d’un lloc web; per exemple, en iniciar sessió en un compte.

   

  NOM DE LA GALETA

  DESCRIPCIÓ

  cookie_note

  Aquesta galeta s’utilitza per registrar si heu vist la notificació sobre la política de galetes per tal que no es mostri contínuament a cada pàgina. Finalitza quan es tanca el navegador.

 2. Galetes de tercers

  Aquestes galetes recopilen informació sobre com els usuaris utilitzen una pàgina web, per exemple, quines pàgines visiten amb més freqüència els usuaris o si reben missatges d’error de pàgines web. Aquestes galetes no recopilen informació que pugui identificar l’usuari. Tota la informació recopilada per aquestes galetes és agregada i, per tant, anònima. Aquestes galetes només s’utilitzen per millorar el rendiment d’un lloc web.

   

  Tercero Proveedor

  NOMBRE DE COOKIE

  DESCRIPCIÓN

  Google

  __utma
  __utmb
  __utmc
  __utmz

  Aquestes galetes, les utilitza Google Analytics perquè puguem obtenir estadístiques sobre l’ús del nostre lloc web. La informació es recull de forma agregada per donar-nos el nombre total de visites procedents de fonts particulars, com un motor de cerca o un altre lloc web. Aquestes galetes no emmagatzemen informació personal.

  Facebook

  datr
  loc
  locale
  lu
  x-src

  Aquestes galetes són utilitzades per Facebook perquè puguem mostrar les icones de Facebook i el nombre de «M’agrada» a la nostra pàgina web, així com altres plugins socials de Facebook que us permetin indicar que «us agrada» la nostra pàgina de Facebook.

  AddThis

  __atuvc
  di
  dt
  uid
  uit
  uvt

  Aquestes galetes, les utilitza AddThis, la plataforma d’intercanvi de continguts més gran del món. Aquestes galetes permeten als usuaris, d’una manera ràpida i senzilla, compartir pàgines del nostre lloc web a través de Facebook, Twitter, etc., a més de fer el seguiment del nombre de persones que comparteixen els nostres continguts en la web. Aquestes galetes no emmagatzemen informació personal ni envien cap dada personal nova a AddThis. AddThis és propietat i és operada per les tecnologies de Clearspring.

 3. Galetes de personalització o analítiques

  Aquestes galetes permeten que un lloc web pugui recordar el tipus d’utilització feta per l’usuari, com la mida del text, les fonts i altres parts de les pàgines web que es puguin personalitzar. Les galetes utilitzades no poden fer un seguiment de la vostra activitat de navegació en altres llocs web.

   

  NOMBRE DE COOKIE

  DESCRIPCIÓN

  PHPSESSID

  Aquesta galeta identifica la vostra sessió actual en el nostre lloc web. La utilitzem per reconèixer les eleccions individuals que fa l’usuari en el nostre lloc web, les quals no estan emmagatzemades en les galetes ni són accessibles fora d’aquest lloc web.

Configuració, consulta i desactivació de galetes

Podeu permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el vostre ordinador:

Tot allò relatiu a les galetes de Google, tant analítiques com publicitàries, així com la seva administració i configuració, es pot consultar a:

http://www.google.es/intl/es/policies/technologies/types/
http://www.google.es/policies/technologies/ads/
https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Per obtenir més informació sobre les galetes i com podeu gestionar-les, visiteu aquest lloc web.
 

 

Promoció de 15 dies de franc

 

• El període de prova serveix perquè els alumnes puguin treballar gratuïtament amb el mètode Kumon durant 15 dies naturals, sense necessitat d’haver-ne formalitzat la matrícula, de manera que la família tingui l’oportunitat de conèixer la dinàmica de Kumon i resoldre qualsevol dubte abans de prendre la decisió de matricular-hi el seu fill.
• La promoció s’aplicarà, obligatòriament, en tots els centres de Kumon España en les dates següents:

- De l’1 de gener al 28 de febrer.
• La promoció s’aplicarà fins a l’últim dia del mes en què és vigent, és a dir, si un alumne va al centre per acollir-se a la promoció el 28 de febrer, estarà dins el termini i podrà gaudir de la promoció durant els 15 dies següents.

- Els alumnes que es matriculin simultàniament en els programes de Matemàtiques i Lectura disposaran de 15 dies de prova de franc en cada programa.

- Si un alumne està matriculat en un programa i els seus pares volen matricular-lo també en l’altre, podrà gaudir prèviament de 15 dies de prova de franc en aquest segon programa. I si finalment s’hi matricula, també estarà exempt del pagament de la matrícula.

 

Sorteig en xarxes socials

 

La participació en el sorteig implica l’acceptació de les condicions següents:
• El sorteig està organitzat per Kumon Instituto de Educación de España, amb domicili social a: Paseo de la Castellana, 131, 1.º, 28046, Madrid, Espanya.
• El sorteig és per a residents a Espanya.
• Els empleats i els professors de Kumon España i les seves famílies no poden participar en aquest sorteig.
• Els participants han de ser majors d’edat.
• S’acceptarà una participació per persona.
• Els participants en el sorteig autoritzen la publicació del nom dels seus fills, així com de la informació (respostes i anècdotes dels seus fills) amb la qual participen en el sorteig, en el blog i els comptes oficials de Facebook i Twitter de Kumon España. No es farà cap altre ús de la informació recopilada en aquest sorteig.
• Les participacions en el sorteig s’admetran des del 2 fins al 28 de febrer.
• Totes les entrades s’han de rebre a través dels comptes oficials de Facebook i Twitter de Kumon España fins a la data de finalització del sorteig.
• Per participar en el sorteig, cal seguir les instruccions que s’han publicat en cada xarxa social (Facebook i Twitter) de Kumon España.
• El premi consisteix en cinc unitats del joc familiar BrainBox per exercitar la memòria.
• El premi no es podrà canviar per diners.
• La comunicació als cinc premiats es farà primerament a través d’un missatge privat enviat al compte de la xarxa social des del qual han participat.
• El dia 7 de març, les dades dels cinc guanyadors es faran públiques en els comptes oficials de Facebook i Twitter de Kumon España.
• Si per qualsevol motiu no es pogués contactar amb el guanyador a través de la mateixa via utilitzada per participar en el sorteig, Kumon podrà oferir el premi a un altre participant mitjançant sorteig.
• El premi s’enviarà per correu postal si la persona guanyadora no té matriculat el seu fill en un centre Kumon. Si, per contra, estigués matriculat en un centre Kumon, el premi s’enviarà al centre on estudia.
• Aquest sorteig no està patrocinat, avalat, associat ni administrat per Facebook ni Twitter.