Sessions d'orientació sobre la franquícia

 A Kumon, el procés de selecció per obrir una franquícia es regeix pels estàndards de qualitat més alts amb la finalitat d’assegurar que són els candidats adequats els qui es converteixen en professors de Kumon.

Si la teva vocació és l’ensenyament i tens una titulació universitària, no dubtis a assistir a una de les nostres sessions d’orientació, amb les quals faràs el primer pas cap a l’establiment del teu propi centre franquiciat Kumon. Per a això hauràs de revisar aquesta informació i omplir el formulari que trobaràs més avall, i reservar la teva plaça en una de les nostres properes sessions.

Properes sessions d’orientació:

Setembre
Barcelona 27 de setembre (divendres)

Les places són limitades. Si desitges assistir a una de les nostres sessions d’orientació, sobre la franquícia Kumon, ens has d’enviar el formulari que hi ha a continuació.

Si no hi ha una sessió d’orientació a la zona en la qual estàs interessat, envia el formulari igualment amb aquest camp sense omplir. Arxivarem la teva sol·licitud en la nostra base de dades i ens posarem en contacte amb tu quan estigui disponible.


Reserva la teva plaça en una de les nostres sessions d'orientació


Cal proporcionar almenys un número de telèfon
* Informació necessària