Obre el teu centre Kumon

Obre un centre Kumon

La relació que estableix Kumon amb els seus centres és una relació en règim de franquícia. Kumon Instituto de Educación és una de les empreses franquiciadores més grans del món, amb centres educatius als cinc continents. Actualment Kumon España té més de 20.000 alumnes repartits en més de 200 centres franquiciats.

A Kumon apostem per la qualitat dels nostres centres. Per a això, un pilar fonamental és el franquiciat. De fet, un dels requisits imprescindibles per obrir una franquícia amb nosaltres és que el candidat tingui una marcada vocació educativa, ja que a Kumon el franquiciat és la persona que s’ocupa directament de dur a terme les activitats docents del centre. Així, el nostre franquiciat és el professor del centre. Igualment, serà l’encarregat de la gestió del centre i de comunicar-se amb les famílies dels seus alumnes.

En aquesta línia, busquem facilitar l’entrada al futur professor i col·laborar amb nombroses ajudes perquè la seva relació amb Kumon sigui un èxit. Per a això, comptem amb un equip de professionals bolcats en aquesta tasca, encarregats del procés de formació, del seguiment i de l’assessorament de cada franquiciat. També per això la inversió inicial és realment baixa: el cànon d’adhesió té un cost mínim (600 € + IVA) i la resta varia en funció de les possibles despeses de condicionament del local i de l’engegada de l’activitat: mobiliari, lloguer, permisos, etc.

Si la teva passió és l’educació, ets titulat universitari, disposes de temps suficient i t’agradaria treballar amb infants, no has de deixar passar l’oportunitat de tenir el teu propi centre educatiu.

Consulta aquí les zones d’expansió per a les quals estem buscant candidats.

Document sobre obertures

Abre un centro