Sol·licita teu test de diagnòstic

Els nostres programes: cinc característiques dels fulls d'estudi de Kumon

A Kumon volem formar una generació d’alumnes autònoms i segurs de si mateixos que se sentin orgullosos d’estudiar. Per això, el nostre plantejament de l’aprenentatge difereix dels mètodes tradicionals d’educació complementària i no són unes classes particulars segons l’ús actual. Contribuïm al desenvolupament dels infants perquè puguin aprendre a estudiar per mitjà de l’adquisició d’habilitats d’aprenentatge autodidacte, en lloc de limitar-nos a ensenyar en el sentit convencional de la paraula. Els fulls d’estudi de Kumon Matemàtiques, Kumon Lectura i Kumon English són graduals, és a dir, s’organitzen en una seqüència de passos petits, i permeten als alumnes avançar al seu propi ritme.

Els fulls d’estudi de Kumon afavoreixen l’aprenentatge autodidacte. Utilitzarem com a exemple el programa de Matemàtiques per demostrar de quina manera es compleix això. Aquest programa es compon de 4.420 fulls d’estudi, els continguts dels quals abracen des de matemàtiques per a nens o infantil fins a matemàtiques de primària i secundària. Els nostres fulls d’estudi són graduals i permeten als alumnes avançar tots sols a un ritme constant. La dificultat augmenta lleugerament full rere full, de manera que qualsevol alumne pugui avançar de continguts fàcils a continguts difícils amb total autonomia.

Descobreix a continuació les cinc característiques principals que fan que els alumnes puguin aprendre a estudiar tots sols i que fan que de mica en mica avancin, des dels exercicis més senzills fins als més difícils

Característica 1

Descobreix com seleccionem el punt de partida

Per què el punt de partida sembla força fàcil?

 

Característica 2

Descobreix com milloren els alumnes la capacitat de càlcul

Per què posem atenció al temps que triguen a resoldre els fulls?

 

Caracterísitca 3

Descobreix com avancen els alumnes

Per què tots els alumnes són capaços d'avançar amb total confiança en si mateixos?

 

Característica 4

Descobreix com els alumnes aconsegueixen treballar sols

Com aprenen els alumnes dels seus errors?

 

Característica 5

Descobreix com els alumnes treuen profit dels exemples

Com avancen tots sols a continguts que no havien estudiat mai abans?