L’edat ideal per aprendre anglès

23/01/2019

Pel fet de no dominar l’anglès, molts de nosaltres ens hem vist en aquesta situació:

A: Good morning! How are you?

B: I’m fine, thank you.

A: Please, tell me about your skills for this job and why we should choose you.

B: Ehhhhhh?

Segons l’informe Randstad Professionals 2018, elaborat per la consultora de RH Randstad, parlar anglès és un requisit indispensable en els perfils professionals més sol·licitats en el món laboral.

Segons l’informe d’EF Education First que avalua el domini de l’anglès en adults i classifica els països i les regions no angloparlants en funció dels resultats obtinguts, Espanya es troba en el lloc 32 del rànquing mundial. Els especialistes diuen que «fallen els mètodes d’ensenyament» perquè no sortim de l’spanglish.

Per evitar aquesta situació i donar al teu fill l’oportunitat d’aconseguir una bona feina, cal que aprengui anglès des de petitó. El cervell d’un infant està preparat per distingir entre diferents idiomes: fins i tot abans d’aprendre a escriure, ja escolta sons i els relaciona amb l’escriptura.

Un estudi realitzat per la Universitat de Barcelona va concloure que «en condicions d’immersió els infants petits són com esponges, que absorbeixen la llengua al seu voltant. Però en condicions d’aprenentatge escolar, el seu contacte amb la llengua és tan reduït que no poden absorbir-la».

El mètode Kumon no està reglat perquè desenvolupem el potencial lingüístic de cadascun dels nostres alumnes de forma individualitzada. Això vol dir que ens posem en la seva pell, sigui quina sigui la seva capacitat inicial, i desenvolupem les seves habilitats perquè aprengui a dominar l’anglès de forma autònoma i al seu propi ritme.

Aprenentatge natural: escoltar, pronunciar, escriure

A través de la immersió lingüística i de forma natural i progressiva, Kumon English permetrà al teu fill desenvolupar les habilitats necessàries per «llegir el món» amb els seus propis ulls. Està disponible per a infants a partir dels 2 anys i comença amb exercicis de repetició senzills per desenvolupar la comprensió oral, entrenar l’oïda, escoltar i reproduir oralment.

Conversa: reproduir oralment l’àudio del CD + practicar l’escriptura.

Els nostres alumnes s’emporten el nadiu a casa perquè tots els nivells de Kumon English tenen un llibre acompanyat d’un CD que els permet repetir el que han sentit, recitar paraules, frases i oracions, i llegir en veu alta per, així, anar progressant fins a desenvolupar un nivell elevat de competència lectora en anglès.

Per exemple, quan l’alumne sent dog en el CD, al mateix temps sona de fons el lladruc d’un gos. D’aquesta manera, el primer contacte de l’alumne amb la llengua anglesa és gairebé tan natural com aprendre la seva llengua materna. A més, les cançons ajuden a gaudir de l’aprenentatge.

Aquestes activitats permeten a l’alumne desenvolupar la comprensió oral i lectora en l’idioma alhora que desenvolupen la memòria. La dificultat augmenta gradualment fins a arribar a la lectura de textos originals de nivell elevat.

La lectura ens permet acostumar-nos a la gramàtica i la sintaxi, i adquirir vocabulari d’una manera natural. Per aquest motiu, Kumon English gira entorn de la comprensió lectora i el seu objectiu principal és desenvolupar un nivell avançat d’aquesta habilitat.

Dona al teu fill l’oportunitat de dominar l’anglès aprenent EN anglès. Prova Kumon English durant 15 dies de franc sense compromís! Consulta’n les condicions i la disponibilitat al centre que tinguis més a prop.