Les nostres aspiracions

Fundes Kumon

Ens preocupem, sobretot, per cada nen individualment.

A Kumon compartim un somni: aconseguir la pau al món gràcies a l’educació

Per convertir aquest somni en realitat, ajudem les persones a millorar per mitjà de l’educació individualitzada.
Kumon, en el seu paper de ciutadà internacional, contribuirà al creixement i a la felicitat de cada persona posant en pràctica la nostra missió, la nostra visió i els nostres valors.

Missió

Descobrir el potencial de cada individu i desenvolupar-ne la capacitat al màxim, amb la finalitat de formar persones íntegres i competents, i així contribuir a la comunitat global.

Visió

Desitgem que, en tots els països i les regions del món, totes les persones tinguin l’oportunitat d’aprendre amb el mètode Kumon, s’embarquin amb entusiasme en l’aprenentatge autodidacte i s’esforcin per complir les seves metes i somnis.

Valors · El que més ens importa als associats

Ens importa abans de res cada infant individualment. Tot aprenentatge a Kumon ha de ser, sense excepció, una experiència útil per al creixement i el futur de l’infant. Hem de brindar l’oportunitat d’aprendre amb el mètode Kumon al major nombre possible d’infants. Tenim sempre presents aquestes dues màximes en abordar la nostra feina. Són la veritable raó d’ésser de Kumon i, a més, la nostra responsabilitat respecte als infants. Si, al llarg del camí, sorgeixen dubtes o discrepàncies, ens preguntarem: «És això beneficiós per als infants?». I d’aquesta manera trobarem novament el camí. Farem tots els possibles perquè Kumon es converteixi en un mètode educatiu encara més valuós i aprenguin amb ell tants infants com sigui possible.

Valorem els qui persegueixen els nostres mateixos objectius. Sentim el màxim respecte pels professors de Kumon, així com per tots aquells que es preocupen pels infants i que, com nosaltres, volen contribuir a la societat per mitjà de l’educació. Oferim de cor tot el nostre suport a aquestes persones i ens esforcem junts per aconseguir els mateixos objectius.

Apreciem tots els nostres companys. Hem de fer tots els possibles per crear i mantenir un ambient de treball en què tots els associats puguin abordar diàriament les seves funcions d’una manera satisfactòria i siguin conscients de la importància que té la labor que exerceixen.

Ens prenem molt seriosament els nostres principis i hi som fidels en tota situació:

  1. Som ciutadans honests i serem conscients de si les nostres paraules i els nostres actes són justs.
  2. Posarem tot el nostre interès a mantenir vius l’entusiasme i la inquietud, alhora que les nostres conviccions i el nostre orgull com a educadors.
  3. Mantindrem certes dosis de modèstia i humilitat que ens permetin créixer i millorar cada dia.

Continguts relacionats