Benvinguts al centre Kumon Tarragona - Joan XXIII

El centre Kumon Tarragona - Joan XXIII té una trajectòria de 12 anys. En aquest període de temps, al voltant de 1.000 alumnes de tota la província de Tarragona han triat aprendre matemàtiques i lectura en aquest centre. Els nostres alumnes han aconseguit grans assoliments, entre ells m’agradaria destacar els qui han finalitzat tots els nivells i els qui han aconseguit beques en centres d’estudi d’alt rendiment. Dins els diferents mètodes de lectura i matemàtiques existents, ens diferenciem per oferir un aprenentatge personalitzat.

El nostre mètode aconsegueix que els alumnes estudiïn en el punt ideal d'aprenentatge. D’aquesta manera, adquireixen confiança i motivació i desenvolupen les seves capacitats al màxim. Aprenen per ells mateixos a treballar d’una manera autònoma, ja que el desenvolupament de l’autoaprenentatge és una de les nostres metes. No hem d’oblidar que també adquireixen bons hàbits d’estudi i aprenen a treballar amb atenció. És una gran satisfacció tant per a pares com per a professors veure els infants treballar d’una manera autònoma, concentrats, motivats i guanyant en autoestima.

Al Centre Kumon Tarragona - Joan XXIII es pot arribar còmodament amb cotxe i si es vol aparcar, hi ha un aparcament a pocs metres de distància. Es troba al centre, entre El Corte Inglés i el centre comercial Parc Central. Disposa d’una zona o terrassa on poden esperar els pares.

 

Assignatures: Anglès, Matemàtiques, Lectura
Horari de classe
dilluns: De 16:30h a 19:00h
dimarts: De 16:30h a 19:00h
dimecres: De 16:30h a 19:00h
divendres: De 14:30h a 18:00h
Quotes
Inscripció: 65 €
Tema: 65 € per mes calendari
Fes clic aquí per contactar amb el centre.

Informa't de les nostres promocions

  • Trobeu-nos
    S'està carregant...
  • Kumon English Promotion