Benvinguts al centre Kumon Sitges - CC Oasis

El centre Kumon de Sitges es troba al centre comercial Oasis de Sitges. Kumon Sitges - CC Oasis va obrir les seves portes el novembre de 2003, i des de llavors ofereix als seus alumnes aprendre matemàtiques a través del mètode Kumon. El 2009, amb el llançament de Kumon Lectura a Espanya, el centre també va començar a oferir als seus alumnes l’oportunitat d’aprendre habilitats amb la lectura.

El centre ha crescut estant a la mateixa ubicació, des dels 20 m2 els primers anys fins als gairebé 60 m2 de què disposa actualment. Tenim una petita sala d’espera i un gran pati davant de la porta del centre.

Kumon Sitges - CC Oasis porta 14 anys ajudant els seus alumnes a través del mètode Kumon a desenvolupar al màxim la seva capacitat. Els nostres alumnes, tant de matemàtiques com de lectura, adquireixen habilitats per a tota la vida. Estem orgullosos de poder dir que un dels nostres concloents en el programa de Matemàtiques ha estat una alumna de primària.

Kumon Sitges - CC Oasis es troba al centre del poble. Tenim parades d’autobús a prop: una a la carretera de Vilafranca (davant de Can Robert) i l’altra a la carretera de Vilanova. L’estació de tren està a 2 minuts del centre Kumon. Estem davant de la parada de taxi. També hi ha una zona d’aparcament a la zona Can Robert i zona blava davant del local.

 

Assignatures: Anglès, Matemàtiques, Lectura
Horari de classe
dilluns: De 16:30h a 19:30h
dimarts: De 16:30h a 19:30h
dimecres: De 16:30h a 19:30h
dijous: De 16:30h a 19:30h
Quotes
Inscripció: 60 €
Tema: 65 € per mes calendari
Fes clic aquí per contactar amb el centre.

Informa't de les nostres promocions

  • Trobeu-nos
    S'està carregant...
  • Kumon English Promotion