Benvinguts al centre Kumon Santa Perpètua de Mogoda - Centre

El centre Kumon Santa Perpètua de Mogoda - Centre va obrir les seves portes en aquesta localitat fa més de cinc anys, exactament l’11 de novembre de 2011. L’objectiu principal és ajudar els nostres alumnes a desenvolupar tot el seu potencial d’aprenentatge, a més d’aprendre matemàtiques i aconseguir un alt nivell en comprensió lectora, amb els nostres mètodes de lectura. Més de 200 alumnes han pogut gaudir ja del nostre mètode a Santa Perpètua de Mogoda.

Kumon ofereix als alumnes i a les seves famílies un mètode de treball que permet d’adquirir habilitats com l’hàbit d’estudi, la concentració i l’autoaprenentatge, i que fomenta l’autoestima i les ganes d’aprendre. Habilitats que els permetran d’enfrontar-se a nous reptes amb les màximes garanties, tant en la seva etapa escolar com en la seva etapa adulta.

El nostre centre es troba al carrer de Puig i Cadafalch, núm. 11, el mateix carrer on hi ha el col·legi Sagrada Família, i a 50 metres del CEIP Bernat de Mogoda i del CEIP Aigüerols. Disposa d’un aparcament públic gratuït a escassos metres i al mateix carrer de Puig i Cadafalch.

 

Assignatures: Anglès, Matemàtiques, Lectura
Horari de classe
dilluns: De 16:00h a 20:00h
dimarts: De 16:00h a 20:00h
dimecres: De 16:00h a 20:00h
dijous: De 11:00h a 13:30h y de 16:00h a 20:00h
Quotes
Inscripció: 50 €
Tema: 69 € per mes calendari
Fes clic aquí per contactar amb el centre.

Informa't de les nostres promocions

  • Trobeu-nos
    S'està carregant...
  • Kumon English Promotion