Benvinguts al centre Kumon Sant Joan Despí - Torreblanca

El centre Kumon Sant Joan Despí - Torreblanca va obrir les seves portes el gener de 2009, i s’hi imparteixen els mètodes de lectura i matemàtiques. Kumon és una de les empreses d’educació més grans del món, té presència en 50 països i compta amb més de 4 milions d’alumnes. Actualment, disposem de dos programes diferenciats: un basat en la comprensió lectora i l’altre, per aprendre matemàtiques. La nostra virtut més gran és la individualització per adaptar-nos a les peculiaritats de cada alumne.

Per això, podem treballar amb alumnes des dels dos anys d’edat fins a adults. A Kumon, el nostre objectiu és desenvolupar al màxim el potencial d’aprenentatge dels nostres alumnes fent-los capaços d’abordar continguts per sobre dels que treballen en el seu nivell escolar, autònoms i amb una actitud positiva davant l’estudi, a més d’incrementar la seva concentració, hàbit d’estudi i autoestima.

El centre Kumon Sant Joan Despí - Torreblanca està situat en un passatge veïnal per a vianants, disposa de sala d’espera per als pares, una àmplia aula de treball multidisciplinari, zona específica per a alumnes d’infantil, despatx per atendre visites i entrevistes amb les famílies, i climatització. Davant del centre hi ha l’aparcament del Parc de Torreblanca, que és públic i gratuït.
Torreblanca és un barri tranquil que permet un fàcil accés de famílies dels municipis confrontants a través del transport públic:

  • Parada d’autobusos 63 i L46 (que fa la ruta des del parador de Sant Just fins a l’avinguda Salvador Allèn, de Cornellà).
  • Parada del Trambaix de Torreblanca (línia T3) a escassos 5 minuts caminant del centre.
  • Autobusos interurbans: L50, L51, L57, L60, L61, L62, L64 i L65.

Si esteu interessats que els vostres fills comencin a treballar amb el mètode Kumon, no dubteu a omplir el formulari de contacte i podreu concertar una prova de nivell i entrevista informativa sense cap compromís.
 

 

Assignatures: Anglès, Matemàtiques, Lectura
Horari de classe
dilluns: De 16:00h a 20:00h
dimecres: De 16:00h a 20:00h
Quotes
Inscripció: 60 €
Tema: 70 € per mes calendari
Fes clic aquí per contactar amb el centre.

Informa't de les nostres promocions

  • Trobeu-nos
    S'està carregant...
  • Kumon English Promotion