Benvinguts al centre Kumon Sant Cugat del Vallès - Estació

El centre Kumon Sant Cugat del Vallès - Estació és dels més grans d’Espanya i de Catalunya. Porta més de 20 anys ajudant els seus alumnes a aprendre matemàtiques i a millorar la seva comprensió lectora.

Les més de 300 famílies que venen setmanalment al nostre centre, els nostres alumnes concloents, tots ells són l’exemple dels beneficis que aporta el mètode Kumon: el programa de Matemàtiques, amb el càlcul i el pensament logicomatemàtic, i el programa de Lectura, que, a diferència d’altres mètodes de lectura, és un programa que engloba des del procés lectoescriptor fins a la síntesi i l’opinió crítica de textos, perquè així els alumnes desenvolupin el gust per la lectura.

Amb el mètode Kumon volem, a partir dels 2 anys d’edat, desenvolupar al màxim el potencial dels nostres alumnes, que adquireixin eines per al seu dia a dia, a través del treball diari, fins a arribar a treballar continguts per sobre del seu nivell escolar, d’una manera autònoma i autodidacta. Al nostre centre, més del 50 % dels alumnes treballen per sobre del nivell escolar, la qual cosa aporta un aprenentatge individualitzat segons les necessitats de cadascun d’ells.

El nostre centre es troba a 10 minuts caminant del monestir i a 5 minuts de l’estació de ferrocarril de Sant Cugat.
Posem a la vostra disposició tiquets gratuïts d’aparcament (Aparcament Galtés, situat al carrer del Torrent de la Bomba, a un carrer del nostre centre). També disposem de zona de recepció, amb una persona encarregada de controlar les entrades i les sortides dels alumnes, així com de l’atenció personalitzada als pares.

 

Assignatures: Anglès, Matemàtiques, Lectura
Horari de classe
dilluns: De 16:30h a 20:00h
dimarts: De 16:30h a 20:00h
dimecres: De 16:30h a 20:00h
dijous: De 16:30h a 20:00h
Quotes
Inscripció: 50 €
Tema: 73 € per mes calendari
Fes clic aquí per contactar amb el centre.

Informa't de les nostres promocions

  • Trobeu-nos
    S'està carregant...
  • Kumon English Promotion