Benvinguts al centre Kumon Sant Boi de Llobregat - Marianao

 El centre Kumon Sant Boi de Llobregat - Marianao va obrir les seves portes a la fi de l’any 2000 i actualment es troba als Jardins de Maria Mercè Marçal, al costat del carrer Eusebi Güell. Des de llavors, una gran quantitat d’alumnes ha tingut l’oportunitat d’aprendre matemàtiques i desenvolupar la seva competència lectora al nostre centre.

La nostra prioritat no és només que els alumnes tinguin un alt domini del càlcul o una elevada competència lectora, sinó que anem més enllà: busquem l’autoaprenentatge dels alumnes. Per a això, els dotem de recursos que els capacitaran per afrontar múltiples aspectes de la seva vida seguint un camí totalment individualitzat. És important per a nosaltres desenvolupar la motivació per aprendre, l’hàbit i la perseverança, l’actitud positiva davant un repte, la confiança en un mateix, etc., ja que totes elles són habilitats útils per al desenvolupament tant escolar com personal.

Les professores estem disponibles per atendre consultes de les famílies als matins; a les tardes, ens dediquem a observar el treball dels alumnes i ajustar la nostra orientació en relació amb el seu procés d’aprenentatge. A més, una vegada a l’any, fem un lliurament de diplomes per reconèixer els esforços i assoliments de tots els nostres alumnes.

El centre es troba en una zona tranquil·la, als Jardins de Maria Mercè Marçal, prop de diversos centres educatius de Sant Boi de Llobregat. Per arribar-hi, es poden utilitzar diverses línies d’autobús: L70, L72, L74, L75, L78, L79 i SB1. També tenim a prop diversos aparcaments: gratuït, en zona blava i el de l’estació de Sant Boi - FGC (a 10 minuts).

 

Assignatures: Anglès, Matemàtiques, Lectura
Horari de classe
dilluns: De 16:00h a 20:00h
dimarts: De 16:00h a 20:00h
dimecres: De 16:00h a 20:00h
dijous: De 16:00h a 20:00h
Quotes
Inscripció: 50 €
Tema: 65 € per mes calendari
Fes clic aquí per contactar amb el centre.

Informa't de les nostres promocions

  • Trobeu-nos
    S'està carregant...
  • Kumon English Promotion