Benvinguts al centre Kumon Sant Boi de Llobregat - Marianao

El centre Kumon Sant Boi de Llobregat - Marianao va obrir les seves portes a la fi de l’any 2000 i actualment es troba als jardins de Maria Mercè Marçal, al costat del carrer d’Eusebi Güell. En aquests anys, una gran quantitat d’alumnes han tingut l’oportunitat d’aprendre matemàtiques i desenvolupar la seva competència lectora al nostre centre.

Els beneficis de Kumon encara són més importants, ja que amb els nostres mètodes de lectura i matemàtiques incrementem el potencial d’aprenentatge de cada infant mitjançant el desenvolupament de les seves capacitats. Els alumnes confien en ells mateixos i són autònoms gràcies a l’estudi individualitzat del material didàctic de Kumon i les orientacions dels professors els dies d’assistència al centre. A més, donem l’oportunitat d’aprendre continguts nous als alumnes que estan preparats per superar el nivell escolar.

Els professors estem disponibles per a consultes dels pares als matins, mentre que a les tardes ens dediquem a observar el treball dels alumnes i donar orientació en relació amb el seu treball. Una vegada a l’any, fem un lliurament de diplomes per reconèixer els esforços i assoliments de tots els alumnes.

El centre es troba en una zona tranquil·la amb una petita plaça just al davant. Si no podeu venir caminant, disposeu d’aparcament gratuït i zona blava per la zona, així com de diverses parades d’autobús. Al voltant, hi tenim diverses escoles.

 

Assignatures: Anglès, Matemàtiques, Lectura
Horari de classe
dilluns: De 16:00h a 20:00h
dimarts: De 16:00h a 20:00h
dimecres: De 16:00h a 20:00h
dijous: De 16:00h a 20:00h
Horari d'oficina
dilluns: De 11:00h a 14:00h
dimecres: De 11:00h a 14:00h
Quotes
Inscripció: 50 €
Tema: 65 € per mes calendari
Feu clic aquí per contactar amb el centre

Informa't de les nostres promocions

  • Trobeu-nos
    S'està carregant...