Benvinguts al centre Kumon Sabadell - Centre

L’any 2002, la professora, Sònia Sànchez Bulló, va obrir les portes del centre Kumon a Sabadell - Centre. Ja són 15 anys d’experiència aplicant els mètodes de lectura i el de matemàtiques. Al llarg d’aquests anys, han estat unes 900 famílies les que han pogut aprendre matemàtiques seguint el mètode Kumon i 20 alumnes els que han aconseguit arribar a concloents, fent els 23 nivells del programa.

El mètode Kumon té com a objectiu principal desenvolupar el potencial de l’alumne i la seva capacitat d’estudi a través de les matemàtiques i la comprensió lectora, per aconseguir l’èxit en el seu futur escolar i laboral. Les habilitats fonamentals que es treballen són l’autoaprenentatge, l’hàbit d’estudi, la concentració, la confiança en un mateix i la motivació per aprendre. Es pot iniciar des dels 2 anys i els nivells arriben fins als estudis universitaris.

El centre Kumon Sabadell - Centre es troba al carrer de Sant Cugat, just a la zona més cèntrica de la ciutat. A 5 minuts caminant de la Rambla i el mercat central. La seva comunicació és excel·lent, ja que la majoria d’escoles es troben per la zona i són moltes les famílies que venen caminant. També poden utilitzar diferents opcions de transport públic, com l’estació de ferrocarril, diverses línies d’autobús i una zona d’aparcament a 200 metres, si s’utilitza el cotxe.

Les instal·lacions del centre són grans i permeten que els alumnes puguin treballar còmodament en diferents zones i sense interrupcions, sota la supervisió constant de l’equip de professors. Les famílies també disposen d’una gran zona de recepció, on, si ho desitgen, poden esperar amb els germans petits, aparcar la cadira de passeig i no mullar-se en cas de pluja.
L’equip del centre està format per professionals de l’educació amb una gran motivació per ajudar a desenvolupar el potencial de tots els alumnes de forma individualitzada. I amb l’ajuda d’universitaris (exalumnes del centre) que en el seu moment van ser concloents dels programes de Kumon, que permeten als alumnes grans sentir-se identificats i motivats per voler aconseguir la mateixes metes, i gaudir d’uns bons resultats en els seus estudis.
 

 

Assignatures: Anglès, Matemàtiques, Lectura
Horari de classe
dilluns: De 16:00h a 20:00h
dimarts: De 16:00h a 20:00h
dimecres: De 16:00h a 20:00h
dijous: De 16:00h a 20:00h
Horari d'oficina
dilluns: De 11:00h a 14:30h
dimarts: De 13:30h a 14:30h
dimecres: De 11:00h a 14:30h
Quotes
Inscripció: 60 €
Tema: 70 € per mes calendari
Fes clic aquí per contactar amb el centre.

Informa't de les nostres promocions

  • Trobeu-nos
    S'està carregant...
  • Kumon English Promotion