Benvinguts al centre Kumon Rubí - Mercat

El centre Kumon Rubí - Mercat, obert el 2014, ha col·laborat ja amb més de 100 famílies en el desenvolupament de les capacitats dels seus fills en el seu camí cap a l’aprenentatge autodidacte. En un diagnòstic inicial gratuït, identificarem les habilitats actuals del vostre fill i establirem com el treball individualitzat a Kumon l’ajudarà a augmentar la seva confiança i motivació, permetent-lo d’avançar sobre una base sòlida cap a coneixements més enllà dels corresponents al seu curs escolar. Un professor expert l’acompanyarà en el procés, oferint a l’alumne i a la família l’orientació més adequada en cada moment.

En aprendre matemàtiques a Kumon, el vostre fill desenvoluparà el càlcul mental i aplicarà el procediment de resolució més adequat en cada cas. El programa Kumon de Lectura destaca davant altres mètodes de lectura perquè busca desenvolupar la competència lectora de l’alumne. És a dir, no se centra únicament que l’alumne sigui capaç de llegir una gran varietat de textos correctament, sinó també que els entengui i en gaudeixi.

El centre Kumon Rubí - Mercat es troba entre el mercat i l’avinguda de l’Estatut, darrere de l’escola Ribas, tan sols a una travessia de la parada d’autobús i prop de diversos centres escolars. Amb cotxe, estem a 3 minuts del nou Leroy-Merlin de la carretera de Sant Cugat.

 

Assignatures: Anglès, Matemàtiques, Lectura
Horari de classe
dilluns: De 17:00h a 20:00h
dimarts: De 16:30h a 19:30h
dimecres: De 17:00h a 20:00h
dijous: De 16:30h a 19:30h
Quotes
Inscripció: 70 €
Tema: 69 € per mes calendari
Fes clic aquí per contactar amb el centre.

Informa't de les nostres promocions

  • Trobeu-nos
    S'està carregant...
  • Kumon English Promotion