Benvinguts al centre Kumon Ripollet - Centre

El centre Kumon Ripollet - Centre va obrir les seves portes el 2010. Actualment, han passat ja per les nostres aules més de 120 famílies interessades en el mètode Kumon. El nostre objectiu és aconseguir que els nostres alumnes desenvolupin tot el seu potencial d’aprenentatge, a més d’aprendre matemàtiques i desenvolupar la comprensió lectora amb els mètodes de lectura, entre altres objectius, com la capacitat de concentració i autonomia, la confiança i l’hàbit d’estudi diari.

El nostre centre Kumon és petit i familiar, el que ens permet d’establir un vincle més proper i afectiu amb els nostres alumnes i conèixer a la perfecció les seves personalitats, actituds i capacitats. Comptem amb més de 60 alumnes de diferents edats, des dels 2 fins als 17 anys.

Els beneficis que ofereix Kumon són tant per als alumnes com per a les famílies, ja que la tranquil·litat d’aconseguir un futur millor i el progrés del nostre fill és de gran importància per a tots.

El nostre centre es troba a la zona cèntrica de Ripollet, al carrer de l’Església, a dos carrers de la rambla de Sant Jordi i prop d’un parc infantil. Estem enmig de tres escoles molt properes: FEDAC Ripollet, Sant Gabriel i CEIP Escursell.

Al nostre centre Kumon disposem de diferents aspectes específics que ajuden a millorar l’aprenentatge dels nostres alumnes i que són de gran interès per a les famílies. Tenim una zona còmoda de lectura amb una biblioteca plena de llibres recomanats per a les diferents edats, taules amb materials complementaris, com ara taules magnètiques, targetes de nombres, etc., per afavorir l’aprenentatge de matemàtiques i millorar el càlcul mental.

 

Assignatures: Anglès, Matemàtiques, Lectura
Horari de classe
dilluns: De 16:00h a 20:00h
dimarts: De 16:00h a 20:00h
dimecres: De 16:00h a 20:00h
dijous: De 16:00h a 20:00h
Quotes
Inscripció: 60 €
Tema: 68 € per mes calendari
Fes clic aquí per contactar amb el centre.

Informa't de les nostres promocions

  • Trobeu-nos
    S'està carregant...
  • Kumon English Promotion