Benvinguts al centre Kumon Lleida - Universitat

Des de fa 6 anys, el centre Kumon Lleida - Universitat aporta el seu òbol als estudiants de la ciutat i les poblacions del voltant que volen aprendre matemàtiques i aprofundir en els mètodes de lectura. Hem anat creixent proporcionalment gràcies al fet que les famílies han vist els beneficis del nostre mètode autodidacte: autonomia, hàbit d’estudi, concentració, confiança en les pròpies capacitats, motivació per continuar superant reptes, etc.

Actualment, els més de 80 alumnes que assisteixen al centre (la majoria de la ciutat de Lleida, però també d’Alcarràs, Balaguer, Mollerussa o Tàrrega), ens aporten una gran diversitat en la tipologia dels nostres estudiants: alumnes amb altes capacitats, alumnes amb ganes de millorar les seves bones qualificacions escolars i alumnes amb la necessitat de superar alguna situació concreta. En ser un mètode individualitzat, des del centre Kumon Lleida - Universitat donem resposta i orientació a tots aquests alumnes i els ajudem a aconseguir els seus objectius.

Ens trobem prop del Rectorat de la Universitat de Lleida; us animem a visitar el nostre centre, on us informarem de les possibilitats de superació que ofereixen els programes de Matemàtiques i Lectura de Kumon.

 

Assignatures: Anglès, Matemàtiques, Lectura
Horari de classe
dilluns: De 16:00h a 20:00h
dimarts: De 16:00h a 20:00h
dimecres: De 16:00h a 20:00h
dijous: De 16:00h a 20:00h
divendres: De 16:00h a 20:00h
Quotes
Inscripció: 60 €
Tema: 70 € per mes calendari
Fes clic aquí per contactar amb el centre.

Informa't de les nostres promocions

  • Trobeu-nos
    S'està carregant...
  • Kumon English Promotion