Coneix el professor

Joan Tomàs Lleida

Hola, sóc en Joan Tomàs, professor del centre Kumon de Lleida - Universitat des dels seus inicis, l’estiu de 2011.

La motivació que em va impulsar a obrir un centre Kumon va ser l’oportunitat de treballar amb un material que ofereix múltiples beneficis als alumnes i contribuir així a desenvolupar al màxim el seu potencial intel·lectual, i també l’oportunitat de poder influir en el fet que aquests alumnes es converteixin en adults madurs, responsables, amb el seu propi criteri i amb molta confiança en les seves pròpies possibilitats, personals i professionals.

La meva formació acadèmica en ciències de la informació m’ha aportat una valoració molt positiva del nostre programa de lectura, una admiració incondicional pels seus continguts i un gaudi màxim de la totalitat dels seus quadernets i lectures recomanades. La meva anterior relació amb l’educació en diferents àmbits (promotor de continguts, dinamitzador d’activitats extraescolars o professor de diferents unitats d’escolarització) m’ha ajudat a sortir-me’n prou bé a l’aula del centre, entre els alumnes que cada tarda comparteixen amb mi la seva evolució, em fan veure la diversitat de tipologies d’alumnes i m’aporten una experiència molt valuosa com a professor de Kumon que, amb tota seguretat, podré aplicar a futures generacions d’alumnes.

A més, el fet de ser pare d’una alumna Kumon, en plena adolescència, m’ajuda a posar-me en la situació de les famílies, compartir amb elles les vicissituds d’un mètode tan disciplinat, els moments durs, però també les satisfaccions en aconseguir els fruits que acompanyen qualsevol esforç continuat.

Finalment, vull comentar l’orgull d’haver tingut ja una alumna concloent del programa de Lectura de Kumon i estar en espera que en breu una altra alumna conclogui, també, el programa sencer de Lectura.

Us animo a informar-vos sobre els nostres programes de Matemàtiques i Lectura de Kumon, visitar els centres i parlar amb les professores i els professors; consultar els materials i observar els seus continguts autodidactes, i preguntar qualsevol tipus de dubte que sorgeix al cap de qualsevol pare preocupat per l’educació i el progrés del seu fill. Kumon obre un món de possibilitats davant seu i el seu futur.

 

Assignatures: Anglès, Matemàtiques, Lectura
Horari de classe
dilluns: De 16:00h a 20:00h
dimarts: De 16:00h a 20:00h
dimecres: De 16:00h a 20:00h
dijous: De 16:00h a 20:00h
divendres: De 16:00h a 20:00h
Quotes
Inscripció: 60 €
Tema: 70 € per mes calendari
Fes clic aquí per contactar amb el centre.

Informa't de les nostres promocions

  • Trobeu-nos
    S'està carregant...
  • Kumon English Promotion