Benvinguts al centre Kumon Granollers - Teatre Auditori

El centre Kumon Granollers - Teatre Auditori, situat en una zona per a vianants cèntrica de la ciutat, va obrir les seves portes el setembre de 2013. Des dels seus inicis ja són més de 200 alumnes els que han pogut gaudir dels beneficis que Kumon Granollers - Teatre Auditori els ofereix. No només a aprendre matemàtiques i lectura, sinó també a desenvolupar al màxim les seves capacitats i el seu potencial d’aprenentatge d’una manera seqüenciada, individualitzada i planificada, partint del punt ideal d’estudi de l’infant i proporcionant-li habilitats acadèmiques bàsiques perquè pugui gaudir a l’escola, creant així una educació integral en l’alumne que li serveixi per a tota la vida.

És un mètode multidisciplinari en el qual els alumnes poden treballar ambdós mètodes, de lectura i matemàtiques, o bé un d’ells. En qualsevol dels dos programes, no només aprenen matemàtiques i desenvolupen una competència lectora, sinó que també, a través d’un material didàctic meticulosament preparat i gràcies a un professorat qualificat i amb experiència, avancen tots sols adquirint autonomia i hàbit d’estudi, augmenten la seva capacitat de treball, concentració, seguretat i confiança en ells mateixos, superant petits reptes dia rere dia, aprenent dels seus errors i desenvolupant així la seva personalitat perquè puguin arribar a treballar d’una manera autodidacta.

A la mateixa aula treballen en harmonia alumnes de primària, secundària i infantil, que disposen de taules adequades a la seva edat. Tenim una sala d’espera on els familiars poden esperar i recollir el seus fills quan acaben la feina, així com un carrer de vianants molt acollidor just al davant. Teniu a la vostra disposició dues zones d’aparcament, una de privada just al costat i una de pública a uns 200 metres.

 

Assignatures: Anglès, Matemàtiques, Lectura
Horari de classe
dilluns: De 16:00h a 20:00h
dimarts: De 16:00h a 20:00h
dimecres: De 16:00h a 20:00h
dijous: De 16:00h a 20:00h
Quotes
Inscripció: 80 €
Tema: 70 € per mes calendari
Fes clic aquí per contactar amb el centre.

Informa't de les nostres promocions

  • Trobeu-nos
    S'està carregant...
  • Kumon English Promotion