Benvinguts al centre Kumon Escola Vedruna

A Kumon, el nostre objectiu és que tots i cadascun dels infants es converteixin en alumnes capaços d’abordar conceptes acadèmics per sobre dels que treballen en el seu nivell escolar, autònoms i amb una actitud positiva davant l’estudi.

Els programes Kumon són únics i persegueixen desplegar tot el potencial de cada infant, desenvolupant la seva capacitat i cultivant la seva autonomia. Una vegada feta la prova de nivell gratuïta, l’infant comença els programes pel punt de partida individualitzat que li correspon, la qual cosa assenta una base sòlida perquè l’aprenentatge sigui eficaç. El seu progrés al llarg d’aquests s’adaptarà a les seves necessitats individuals, garantia que l’infant no deixa de créixer i aconseguir els seus objectius.

Com a alumne Kumon, l’infant adquirirà unes habilitats d’estudi de valor incalculable i augmentarà la confiança que té en ell mateix a mesura que es vagi convertint en un alumne autònom. Per mitjà de l’estudi diari dels singulars quadernets del mètode Kumon, l’infant s’esforçarà per estudiar per sobre del nivell de competència que es consideraria propi per a la seva edat, la qual cosa li permet desplegar el seu potencial dins i fora de l’escola. A més d’estudiar cada dia una quantitat adequada de tasques a casa, ha d’anar al centre Kumon dos cops la setmana.

L’objectiu de Kumon mira a llarg termini: infon a l’infant la confiança d’agafar les regnes del seu aprenentatge, fet que augmenta la seva motivació per tenir èxit.

 

Assignatures: Anglès, Matemàtiques, Lectura
Horari de classe
dilluns: De 13:00h a 14:30h
dimarts: De 13:00h a 14:30h
dimecres: De 13:00h a 14:30h
divendres: De 13:00h a 14:30h
Quotes
Inscripció: 70 €
Tema: 70 € per mes calendari
Fes clic aquí per contactar amb el centre.
  • Trobeu-nos
    S'està carregant...
  • Kumon English Promotion