Benvinguts al centre Kumon El Prat de Llobregat - Centre

El centre Kumon El Prat de Llobregat - Centre va obrir les seves portes l’abril de 2011. Des de llavors, gairebé 400 alumnes han passat per les nostres aules no només per aprendre matemàtiques o lectura, sinó també per aconseguir ser autònoms en el seu aprenentatge, desenvolupant al màxim el seu potencial. Durant aquest temps, 2 alumnes han estat concloents d’un dels programes de Kumon, i actualment estan a punt de concloure’l 2 més.

A Kumon, amb els mètodes de lectura i matemàtiques els alumnes aprenen a desenvolupar la seva capacitat lectora i matemàtica, però oferim molt més: a través dels fulls d’estudi, graduals i preparats per a això, els alumnes aconseguiran avançar d’una manera autònoma, desenvolupant habilitats com ara la concentració, la capacitat de treball, l’atenció, l’hàbit, la confiança, la seguretat i, sobretot, obtenen una preparació per aconseguir tenir èxit tant dins com fora de l’àmbit escolar.

Kumon El Prat de Llobregat - Centre es troba al carrer de Frederic Soler, núm. 77, a pocs carrers de l’avinguda de Montserrat, en direcció al carrer de Lleida. Disposem d’una saleta d’espera, no obstant això, és petita i cal fer-hi silenci, ja que està separada de l’aula per una paret i els nostres alumnes han d’estar concentrats en treballar. La nostra aula està preparada per treballar en silenci i tenim unes franges horàries d’entrada per a una dinàmica d’aula adequada.

 

Assignatures: Anglès, Matemàtiques, Lectura
Horari de classe
dilluns: De 15:30h a 19:30h
dimarts: De 15:30h a 19:30h
dimecres: De 15:30h a 19:30h
dijous: De 15:30h a 19:30h
Quotes
Inscripció: 60 €
Tema: 70 € per mes calendari
Fes clic aquí per contactar amb el centre.

Informa't de les nostres promocions

  • Trobeu-nos
    S'està carregant...
  • Kumon English Promotion