Benvinguts al centre Kumon Castelldefels - Centre

Al centre Kumon Castelldefels - Centre, des de 1993, dues generacions d’alumnes ja s’han beneficiat d’aprendre matemàtiques amb el mètode Kumon, des de la lectura de nombres fins a les equacions diferencials. A partir de 2009, també han pogut practicar els mètodes de lectura, que abracen des de les primeres paraules fins als clàssics universals, passant per tots els gèneres literaris.

Kumon és un mètode multidisciplinari totalment personalitzat que, mitjançant la pràctica de les dues eines bàsiques per a l’adquisició de coneixements, les matemàtiques i la lectura, aconsegueix que els alumnes despleguin tot el seu potencial. Els alumnes que segueixen els diferents programes adquireixen competències acadèmiques i qualitats personals que els permetran de triomfar en qualsevol camp que triïn per dur a terme la seva activitat acadèmica i professional, així com per enfrontar-se amb èxit als reptes continus que els presenti la vida.

Actualment, el centre es troba al carrer Major, núm. 111. Molt a prop de la parada d’autobusos de Ramón Otero Pedrayo. El local està totalment adaptat. Disposa de diverses aules grans i diàfanes, sala d’espera per a pares, sala d’espera per a alumnes i germans petits, sala de reunions, lavabos diferenciats per a infants i per a adults i servei d’avís telefònic per facilitar la recollida dels alumnes.

 

Assignatures: Anglès, Matemàtiques, Lectura
Horari de classe
dilluns: De 16:00h a 20:30h
dimarts: De 16:00h a 20:30h
dijous: De 16:00h a 20:30h
divendres: De 16:00h a 20:30h
Quotes
Inscripció: 80 €
Tema: 75 € per mes calendari
Fes clic aquí per contactar amb el centre.

Informa't de les nostres promocions

  • Trobeu-nos
    S'està carregant...
  • Kumon English Promotion