Benvinguts al centre Kumon Cambrils - Port

A Kumon Cambrils - Port, treballem perquè cadascun dels nostres alumnes aprofiti tot el seu potencial d’aprenentatge desenvolupant al màxim la seva capacitat i cultivant la seva habilitat d’aprenentatge autodidacte. Amb el programa de Matemàtiques de Kumon, l’alumne pot aprendre matemàtiques al seu propi ritme i d’una manera autònoma. Amb el programa de Lectura, a diferència d’altres mètodes de lectura, l’alumne desenvolupa no només la seva competència lectora, sinó també el gust per la lectura. Durant el primer any de vida del centre, que va obrir el setembre de 2015, s’han beneficiat del mètode Kumon més de 50 famílies.

Kumon dota l’alumne de capacitats que li seran essencials durant tota la vida i que promouen que desenvolupi una actitud positiva envers l’aprenentatge. Es tracta d’un mètode individualitzat que s’adapta a les particularitats de cada alumne. A Kumon, es treballa cada dia de manera que els pares participin directament en el procés d’aprenentatge dels seus fills, agafin consciència de la seva capacitat i sàpiguen com millorar-la.

Kumon Cambrils - Port es troba prop del port de Cambrils, davant del parc del Pescador. La seva ubicació, en una àmplia vorera i sota uns porxos, la converteix en una zona d’accés a redós i còmoda. També té un accés tancat al carrer del darrere, que és de vianants. La porta és vidrada i això proporciona una gran lluminositat natural a l’aula. El centre té una àmplia sala d’espera per als pares i és accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Si veniu amb cotxe, el centre té un accés fàcil, sia per la riera o per l’avinguda Jaume I i el vial del Cavet. També hi ha facilitat d’aparcament al mateix carrer del centre o darrere el parc del Pescador, encara que és zona blava. Fins i tot a l’estiu, en les hores d’obertura del centre, l’estacionament no és complicat.

 

Assignatures: Anglès, Matemàtiques, Lectura
Horari de classe
dilluns: De 16:30h a 19:00h
dimarts: De 16:30h a 19:00h
dimecres: De 16:30h a 19:00h
dijous: De 16:30h a 19:00h
Quotes
Inscripció: 50 €
Tema: 70 € per mes calendari
Fes clic aquí per contactar amb el centre.

Informa't de les nostres promocions

  • Trobeu-nos
    S'està carregant...
  • Kumon English Promotion