Benvinguts al centre Kumon Barcelona - Horta

El centre d’Horta es troba en un barri de la ciutat de Barcelona, a pocs metres del passeig de Maragall i la plaça d’Eivissa. El centre va obrir les seves portes l’any 2006, en un petit local d’escassament 35 m2, i als tres anys es va traslladar a un carrer adjacent, a causa del gran augment d’alumnes.

Més de mil famílies han passat pel centre i han confiat en nosaltres i en els mètodes de lectura i matemàtiques de Kumon per tal que els seus fills adquireixin coneixements, confiança, seguretat, autoestima i, en definitiva, perquè siguin més feliços desenvolupant al màxim les seves capacitats intel·lectuals. Kumon també afavoreix la concentració, la disciplina, l’organització, la responsabilitat, desenvolupa la memòria i motiva l’autoaprenentatge.

Moltes famílies s’han mostrat alleujades en conèixer el nostre mètode, i han comentat que era el que havien estat buscant per al seu fill durant molt de temps.

El nostre local és espaiós, pràctic i lluminós. Consta de sala d’espera per als pares, un despatx i tres aules independents: la d’educació infantil, la de comprensió lectora i la de matemàtiques. La forma de treball és personalitzada amb cada alumne, observant com desenvolupa les seves habilitats i ajudant-lo en la seva evolució i autoaprenentatge.

Davant del local hi ha un petit parc infantil i una zona comercial amb aparcament. També es pot arribar al centre amb transport públic:

  • Metro Línia 5, estacions: Horta o Vilapicina.
  • Autobusos: H2, V23, V25, V27, V19, 102, 122, 185.
     
 

Assignatures: Anglès, Matemàtiques, Lectura
Horari de classe
dilluns: De 15:00h a 20:00h
dimarts: De 15:00h a 20:00h
dimecres: De 15:00h a 20:00h
dijous: De 15:00h a 20:00h
Quotes
Inscripció: 70 €
Tema: 75 € per mes calendari
Fes clic aquí per contactar amb el centre.

Informa't de les nostres promocions

  • Trobeu-nos
    S'està carregant...
  • Kumon English Promotion