Benvinguts al centre Kumon Barcelona - Camp Nou

El nostre centre Kumon Barcelona - Camp Nou va obrir les seves portes l’any 2003, inicialment, amb el programa de Matemàtiques, que permet als nostres alumnes d’aprendre matemàtiques sense cap tipus de límit i d’una manera personalitzada. Més endavant, es va introduir el programa de Kumon Lectura, pioner d’entre tots els mètodes de lectura en el desenvolupament de la comprensió lectora. Al llarg d’aquests anys hem maximitzat el potencial de molts estudiants, dels quals 5 han aconseguit concloure el mètode, assolint un nivell de continguts universitaris.

Kumon és una de les empreses més importants a escala mundial dedicada al món de l’educació. L’objectiu del mètode consisteix a aflorar el màxim potencial de cada infant, creant una actitud positiva i autodidacta envers l’estudi que l’ajudi significativament al llarg de la seva etapa escolar, no només en matemàtiques i lectura, sinó també en la resta de matèries.

El programa de Kumon Lectura permet als infants de millorar d’una manera considerable l’hàbit lector o l’interès per la lectura i la comprensió lectora. Sabem que aquestes habilitats són elements fonamentals en el bon desenvolupament escolar dels nostres fills i es fan extremadament difícils en aquests temps d’excessiva exposició als elements digitals i audiovisuals. A més d’aquestes dues habilitats, i igual que en Kumon Matemàtiques, el programa de Kumon Lectura també desenvolupa la concentració, l’hàbit d’estudi, l’autoconfiança i l’autodidactisme.

El nostre centre es troba entre el barri de les Corts, a Barcelona, i el de Collblanc, de l’Hospitalet de Llobregat. I encara que les classes són a la tarda, de dilluns a dijous, també hi som al matí per tal d’atendre les famílies dels nostres alumnes per a tutories, intercanvi de material, etc. A més, disposem d’una àmplia sala d’espera, amb wifi, per als pares i els acompanyants dels nostres alumnes.

 

Assignatures: Anglès, Matemàtiques, Lectura
Horari de classe
dilluns: De 16:30h a 20:30h
dimarts: De 16:30h a 20:30h
dimecres: De 16:30h a 20:30h
dijous: De 16:30h a 20:30h
Horari d'oficina
dilluns: De 09:30h a 12:30h
dimarts: De 09:30h a 12:30h
dimecres: De 09:30h a 12:30h
dijous: De 09:30h a 12:30h
Quotes
Inscripció: 60 €
Tema: 72 € per mes calendari
Fes clic aquí per contactar amb el centre.

Informa't de les nostres promocions

  • Trobeu-nos
    S'està carregant...
  • Kumon English Promotion