Benvinguts al centre Kumon Badalona - Pep Ventura

Aprendre amb els mètodes de lectura, matemàtiques i anglès

El centre Kumon Badalona - Pep Ventura va obrir el 2005 amb l’oferta del programa de Kumon Matemàtiques i el 2007, amb el programa de Kumon Lectura. En tots aquests anys, més de mil famílies han confiat en nosaltres per aconseguir que els seus fills adquireixin confiança i seguretat a través de l’autoaprenentatge.

Més que una simple acadèmia a Badalona

Des dels nostres inicis, hem estat capaços de donar resposta als pares que buscaven un reforç en l’educació dels seus fills. A diferència d’unes classes particulars o acadèmies extraescolars, a Kumon Badalona - Pep Ventura, busquem que els alumnes desenvolupin capacitats, habilitats i aptituds d’aprenentatge que els permetin no només de dominar i aprendre matemàtiques o adquirir el gust per la lectura i una capacitat avançada de comprensió lectora, sinó que també les puguin aplicar a altres matèries.

On es troba el nostre centre?

El nostre local és espaiós i acollidor, per tal de fomentar la concentració dels alumnes, i està aïllat per evitar distraccions. Disposa, a més, d’un espai d’espera per als pares i, també, d’una zona dedicada als nostres alumnes d’educació infantil, on fem un repàs de la seva evolució diària.

El centre, que és prop del cèntric Mercat de Torner, està molt ben comunicat amb els diferents serveis de transport públic:

  • Tren: estació de Renfe de Badalona.
  • Metro: estació Pep Ventura de la línia L2.
  • Autobús: B5, B25, B26, B29, B30 i C10.

No dubteu a omplir el formulari de contacte que trobareu fent clic en el botó de sota per tal de contactar-vos i tenir una entrevista informativa sense cap compromís. En aquesta entrevista, farem una prova de nivell als vostres fills i us explicarem amb detall com treballem, a més de tots els beneficis dels programes de Kumon.

 

Assignatures: Anglès, Matemàtiques, Lectura
Horari de classe
dilluns: De 12:30h a 14:00h y de 16:30h a 20:00h
dimarts: De 16:30h a 20:00h
dimecres: De 12:30h a 14:00h y de 16:30h a 20:00h
dijous: De 16:30h a 20:00h
Horari d'oficina
dimarts: De 10:00h a 14:00h
dijous: De 10:00h a 14:00h
divendres: De 10:00h a 14:00h
Quotes
Inscripció: 60 €
Tema: 70 € per mes calendari
Fes clic aquí per contactar amb el centre.

Informa't de les nostres promocions

  • Trobeu-nos
    S'està carregant...
  • Kumon English Promotion